Răsturnare de situație în cazul Caracal! Luiza Melencu nu este moartă: Dezvăluiri șoc din interiorul anchetei

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Luiza Melencu nu este moartă. Sunt dezvăluiri șoc din interiorul anchetei care duc la o asemenea ipoteză incredibilă. O spune chiar avocatul familiei fetei, care vine cu noi amănunte incendiare.

Confirm capital.ro, cazul Caracal ia o amploare incredibilă, iar amănuntele din interiorul anchetei sunt de-a dreptul explozive. Sunt noi dezvăluiri despre profilul monstrului Gheorghe Dincă, dar și o ipoteză uluitoare.

Luiza melencu, fata dispărută în luna aprilie, ar putea fi în viață. O spune chiar avocatul familiei acesteia care scoate la iveală noi amănunte incredibile din anchetă.

Avoctul Tonel Pop nu crede în moartea Luizei și vorbește despre un alt traseu al acesteia. „Față de celelalte victime, cred ca Luiza era foarte interesantă pentru el.

Eu cred că a dat-o mai departe și s ar putea să avem noroc și să nu fie moartă. Sunt date și informații care mă conduc la această concluzie.

Era o fată foarte frumoasă. Pot să vă spun, că de asta s-a început o anchetă ce vizează anturajul acestuia, potențialii complici”, a dezvăluit Tonel Pop, conform Antena 3.

capital.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.