Pozitia corporală te poate trăda! Iată secretele mesajelor inconștiente. – SteMir

Corpul nostru este o carte deschisă pentru fiecare intrebare pe care o avem! Câteodată nici nu ne dăm seama cum transmitem semnale către celelalte persoane. Dacă vrei să înveți să citești oamenii, trebuie să știi macar esențialul din limbajul corpului. Iată câteva note pe scurt!1. Zâmbetul este principalul trădătorZâmbetul ne trădează foarte repede, dezvăluind orice urmă de falsitate! Pentru un zâmbet autentic, mușchii risorius sunt folosiți. Aceștia ridică colțurile buzelor, formează riduri silub ochi. De asemenea, pielea frunții se întinde. In cazul in care zâmbetul este fals, colțurile buzelor se îndepărtează unul de celălalt fără a se ridica, fruntea si ochii nu se mișcă deloc.

2. Mâinile spun multeDacă observi ca isi țin mâinile împreună, inseamna ca sunt persoane confidente, iti va fi foarte greu sa le convingi sa faca ceva sau sa isi schimbe opinia.

3. Schimbarea poziției mainilorUneori, oamenii își pozitionează mâinile la spate. Această poziție transmite superioritate, o folosesc oamenii extrem de încrezători în ei.

4. StresulBărbații stresați, își ating față foarte des, iar daca femeile se simt stresate, își ating părul, gâtul si hainele foarte des.

5. Poziția corpului

Poziția din imaginea din partea stângă, cu picioarele despărțite, denotă siguranță, pe cand cea din dreapta, cu picioarele încrucișate, transmite nesiguranța și neîncredere.Picioarele despărțite ocupa mult spatiu, persoana ce foloseste această poziție fiind bine încadrată în imaginea pe care vrea sa si-o formeze. Pe cand, cu picioarele încrucișate, avem putin echibru si spatiul pe care ni-l rezervăm este mai puțin.

6. PicioareleCredeti sau nu, picioarele sunt cele mai sincere părți ale corpului. Atunci când cineva își mișcă picioarele repede , stand pe scaun, denotă nervozitate. Dacă observați că s-a oprit brusc, inseamna ca s-a relaxat.

7. Strângerea de mânăPuterea strângerii de mână poate dezvălui interesul persoanei. Cu cat este mai fermă, cu atât interesul este mai mare.

8. Gesturile emblematiceAceste gesturi ar trebui să fie in concordanță cu ce spune persoana. Dacă nu sunt, inseamna ca aceasta gândește cu totul altceva.

9. Palma pe antebraț

Acest gest semnifica reținerea emoțiilor negative. Cand o persoana adoptă o astfel de poziție, încearcă să își ascundă sentimentele.

-Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus