Pigmentul Chrome și Praful Magic! Top 25+ modele superbe! – SteMir

Știi bine că, culoarea fiecărui pigment și sclipici va fi și în funcție de culoarea de bază pe care o folosești. Folosește cu încredere culorile tale favorite de vară, fie că e vorba de culori pastel sau de culori neon și oferă-le o strălucire unică.

Nu uita, pentru efectul de sirenă, trebuie să masezi Praful Magic peste un strat lipicios cum este stratul de dispersie a culorilor, iar dacă folosești Pigmentul Chrome, sfatul nostru cel mai import pentru tine este să sigilezi vârfurile foarte bine cu 2 straturi de Top, sau înainte de top, aplică peste pigment un strat subțire de gel de construcție. Cu această tehnică poți evita uzura pigmentului la vârful unghiilor. E o tehnică foarte utilă pentru clientele care se pregătesc de o vacanță la mare sau care lucrează într-un domeniu solicitant pentru unghiile lor.

Inspirati-va!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.