Părul roșcat este un mega trend anul acesta – SteMir

Părul roșcat este un mega trend anul acesta - SteMir

Favoritul indiscutabil în trend anul acesta, este părul roșcat și care favorizează fetele cu părul roșu natural, deci părul roscat este un mega trend anul acesta.Pentru cele care vor să dea imaginii schema de culori a focului, există mai multe recomandări. Una dintre cele mai moderne culori de păr roșcat din 2020-2021, este roșu flanel.

Părul roscat este un mega trend anul acesta

O astfel de nuanță arată foarte luminos, spectaculoasă și atrăgătoare, fiind ideală pentru frumusețile care doresc să atragă mai multă atenție asupra lor.Nuanța este potrivită în mod special pentru fetele cu tenul deschis. Această culoare dispare mai repede decât altele, așa că ar trebui să ai grijă să folosești doar balsam natural, care te va ajuta să menții o nuanță frumoasă.Citeste si: Top 30 coafuri par roscat pe care sigur o sa le adori

Cold Brue este o nuanță în tendință de toamnă, care curge ușor în sezonul de iarnă. Culoarea părului Cold Brue constă din mai multe nuanțe, care se completează armonios una cu cealaltă.

Tonurile de castaniu, caramel, cupru și  cafea roșie arată calme, ușoare și confortabile pe păr, fiind ceea ce ai nevoie în acest an. Principala condiție este ca tranzițiile dintre nuanțe să fie cât se poate de netede, ca și băutura de cafea binecunoscută.Citeste si: Tunsori par scurt roscat ce se poarta in 2019Cuprul este cel mai întunecat ton dintre nuanțele roșcate și ocupă cu siguranță încredere în clasamentul popularității. O coloristică bogată și nobilă de cupru se potrivește femeilor de orice vârstă, făcând părul luxos și imaginea spectaculoasă, mai ales pe părul mediu.Ginger ombre este o culoare apropiată de tonul natural, cu strălucire și joc de aur. Particularitatea acestei tehnici de vopsire este ca șuvițele roșiatice să fie aproape imperceptibile în spatele părului de culoare brun deschis.Citeste si: 30 modele de unghii bordo cu un design fermecator

Stropi de aramă topită apar numai atunci când lumina soarelui atinge suprafața părului sau când părul este expus la lumina artificială. Culorile bogate de cupru, aproape portocalii, fac ca toți trecătorii să îndrepte spre tine priviri de admirație. Nimic nu îți poate arăta mai bine caracterul rebel, decât părul roșu strălucitor.

Daca ti-a placut acest articol despre părul roșcat este un mega trend anul acesta, atunci am rugamintea sa ne ajuti cu o distribuire. Iti multumim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.