Părul lung în V cu breton filat – cea mai populară tunsoare pentru părul lung în 2020. – SteMir

Ai parul lung, lipsit de volum si care arata decent doar dupa o programare la salon? Daca produsele pentru volum sunt doar o solutie de moment, care nu te multumeste, o schimbare a tunsorii este solutia pentru tine.
Tunsoarea în V, cu breton lung, filat , este cea mai populara tunsoare pentru parul lung. Este tunsoarea perfecta, indiferent de textura, ideala atat pentru parul lung ondulat cat si pentru parul lung drept.

Avantajul este ca ai o multime de modele de tunsori pe care poti sa le alegi. Selectia de modele de tunsori de mai jos cuprinde cele mai populare modele de tumsori in V pentru parul lung.

O tunsoare in v, este alegerea ideala daca ai parul cret, rebel, greu de aranjat. Totodata daca ai fata rotunda sau patrata sau, sau fruntea lata, bretonul lung filat, va echilibra trasaturile fetei.

Părul lung în V cu breton filat – cea mai populară tunsoare pentru părul lung în 2020

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Citeste si: Tunsori scurte care întineresc – tunsori păr scurt în scări, bob, la modă în 2020

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

1 Trackback / Pingback

  1. Pixie scurt: idei de tunsori drăguțe, perfecte pentru a întineri. - SteMir

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.