Părul creț arată mereu impecabil. – SteMir

Părul creț ramane in continuare la modă. Indiferent de anotimp buclele sunt alegerea ideala. Poti sa optezi pentru un bob rebel sau, daca ai parul lung, buclele wavy o sa-ti ofere un look care se potrivește cu orice ținută.Arată fabulos și toată lumea ți-l admiră! Dar adevărul este că părul creț necesită mai multă atenție decât oricare alt tip de păr.
Părul creț este el însuși un spectacol, deci nu ai nevoie de coafuri elaborate pentru a-i pune în evidență frumusețea.E de ajuns să definești buclele aplicând un gel special pentru păr creț și să lași părul să cadă liber pe umeri, în toată splendoarea lui. Sau îl poți prinde cu o clamă mare la spate, lăsând câteva șuvițe ondulate să-ți încadreze obrajii. Moda anilor ’70 e din nou la modă, așadar te poți inspira și din stilul hippie, cu funde și eșarfe care să îmblânzească o coamă creață, supradimensionată.Caută un hair-stylist care să știe să tundă părul foarte creț și odată ce l-ai găsit, nu renunța la el! În timp, acesta se va familiariza din ce în ce mai bine cu particularitățile părului tău, cu etapele lui de creștere, cu felul în care se aranjează buclele pe măsură ce părul tău devine tot mai lung. El va ști să găsească „scările“ potrivite în care trebuie tuns părul tău, pentru a căpăta o formă frumoasă și sexy.

1.2.

3.4.

5.6.

7.8.

9.10.

11.12.

13.14.

15.16.

17.18.

19.


20.

21.22.

23.24.

25.26.

27.28.

29.30.


Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.