Părul blond cu șuvițe tridimensionale. O nouă tendință!

Dacă ai părul blond, atunci trebuie să știi ultima tendință de șuvițe care se anunță a fi trendul anului – SUVITE TRIDIMENSIONALE .Parul blond cu suvite tridimensionale

Șuvițele vor fi mereu cea mai bună metodă pentru a îmbunătăți aspectul părului, dacă îți dorești mai mult volum sau doar să îți schimbi subtil culoarea părului, șuvițele sunt alegerea ideală.Parul blond cu suvite tridimensionale

Pe lângă faptul că sunt la modă, au avantajul că șuvițele de blond luminos, mai ales în jurul feței și spre rădăcini aduc un plus de tinerețe și prospețime oricărei fizionomii.Parul blond cu suvite tridimensionale

1. Dacă ai tenul cu subton rece, atunci cu siguranță ai observat că bijuteriile din argint împreună cu un ruj roz electric ți se potrivesc cel mai bine.Pentru tonuri RECI, alege nuanțe blonde de gri, crem sau platinat.

Parul blond cu suvite tridimensionale2. Dacă ai tenul cu subton CALD, atunci bijuteriile din aur și nuanțele de ruj roșu-piersică te avantajează.

Pentru tonuri CALDE, alege nuanțe blonde de miere, caramel sau blond auriu.


Parul blond cu suvite tridimensionale

Blondul cu suvițe tridimensionale, îl obții prin alăturarea de suvițe blonde în tonuri și subtonuri diferite, pentru un aspect natural și tineresc.Cum să alegi NUANȚA de BLOND care ți se potrivește?Cum să alegi NUANȚA de BLOND care ți se potrivește?

Parul blond cu suvite tridimensionale

Pe lângă faptul că sunt la modă, au avantajul că șuvițele de blond luminos, mai ales în jurul feței și spre rădăcini aduc un plus de tinerețe și prospețime oricărei fizionomii.Blondul cu suvițe tridimensionale, îl obții prin alăturarea de suvițe blonde în tonuri și subtonuri diferite, pentru un aspect natural și tineresc. Cum să alegi NUANȚA de BLOND care ți se potrivește? Tonurile pielii sunt, de obicei, RECI sau CALDE.

Parul blond cu suvite tridimensionaleIdee de ȘUVIȚE BLONDE TRIDIMENSIONALE

Parul blond cu suvite tridimensionale

Daca ti-a placut acest articol despre Parul blond cu suvite tridimensionale la moda in acest an, te rugam sa ne ajuti cu o distribuire. Iti multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus