Păr violet închis – 19 coafuri îndrăznețe și trendy pentru 2022 – SteMir

Dacă sunteți în căutarea unei noi nuanțe de păr, ar trebui să vă gândiți la aceste idei îndrăznețe de culoare violet închis.Sunt fabuloase și toată lumea va vorbi despre asta dacă o veți înțelege bine. Aruncați o privire și spuneți-ne ce părere aveți despre aceste mici delicii … Suntem îndrăgostiți de ele și credem că și voi vor fi.

Păr violet închis – 19 coafuri îndrăznețe și trendy pentru 2022. – SteMir1.

Dacă doriți să obțineți astfel de culori violet, va trebui să vă întrebați coafeza dvs. despre evidențieri violet pe părul negru. Sau pur și simplu le-ai putea arăta această imagine, desigur!

Prin adăugarea de șuvițe luminoase, puteți schimba întregul aspect al părului și puteți face acest lucru fără a alege o culoare generală, care poate fi adesea prea descurajantă pentru unele femei.Folosind șuvițe pentru a vă transforma aspectul, puteți adăuga din ce în ce mai mult după cum doriți sau le puteți lăsa să dispară pentru a vă schimba complet aspectul din nou.2.

Împletiturile sunt perfecte în acest moment, iar Kardashienii dovedesc acest fapt. Când combinați două dintre cele mai mari tendințe din acest sezon –  violet închis cu acele împletituri fabuloase, aveți o rețetă absolută pentru succes.3.

Parul scurt și creț este un păr grozav, mai ales atunci când arunci aceste amestecuri de culoare violet și roz. Dacă nu aveți la dispoziție bigudiuri, nu intrați în panică.Puteți obține onduleuri frumoase și fără bigudiuri cu ajutorul ondulatorului. Este posibil să nu mai aveți nevoie de mai mult decât de îndreptarea părului!4.

Dintre violetul luminos și tonurile întunecate și mai calde, acestea din urmă sunt cu siguranță cele mai ușor de realizat dintre cele două. Nuanțele mai reci, mai înghețate și mai deschise, cum ar fi liliacul pastelat și violetul, vor necesita adesea mult mai mult sub forma tratamentelor de pre-iluminare.De asemenea, vor avea nevoie de cea mai mare întreținere. Subtonurile roșii trebuie eliminate mai întâi cu nuanțe mai luminoase și mai deschise. Este o muncă grea dacă nu știi ce faci sau părul tău nu este în stare excelentă pentru început.5.

6.Recomandare: Sampon Reparator Pentru Par Deteriorat – Alfaparf Milano Semi Di Lino Reconstruction Reparative Low Shampoo, 250ml7.

8.9.

10.


11.

12.13.

Citește și: Tunsori bob lung – 25 idei moderne pentru această toamnă. – SteMir14.

15.16.

17.18.

19.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Păr violet închis – 19 coafuri îndrăznețe și trendy pentru 2022. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

Un comentariu

  1. Pingback: Tunsori pixie scurte si lungi - Idei superbe pe care o să le iubim în 2021. - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus