Păr blond căpșună – O culoare care te avantajează indiferent de vârstă. – SteMir

Blond căpșună este o culoare superbă în trend. Este un amestec frumos de blond cu tonuri roșii. Vedete precum Jessica Chastain, Blake Lively, Nicole Kidman și multe altele au zguduit această culoare a părului și au pus-o în centrul atenției.Avem 23 idei de păr pentru a vă arăta, astfel încât să puteți obține acest aspect pentru dvs. Veți găsi nuanțe pastelate, tonuri calde de cupru și păr vibrant de căpșună. Există o modalitate de a purta această tendință pentru toată lumea!Păr blond căpșună – O culoare care te avantajează indiferent de vârstă. – SteMir

1.Prima noastră idee este perfectă pentru doamnele la modă care doresc ca părul lor să iasă din mulțime. Pentru acest aspect, părul începe cu o nuanță închisă, care apoi se amestecă în blond căpșună și în cele din urmă în blond deschis.Această combinație de culori este una dintre preferatele noastre. Este cel mai potrivit pentru părul mai lung pentru a arăta schimbarea elegantă a culorii.2.

La fel ca în orice culoare blondă, există și tonuri calde și reci de căpșună. O să vă arătăm câteva nuanțe mai calde, dar de data aceasta avem o idee de păr blond deschis și rece.Pentru acest aspect, părul începe să fie întunecat și se amestecă într-un blond căpșună superb, strălucitor. Puteți recrea această coafură sau puteți încerca șuvițe blonde pentru un aspect mai subtil și mai tonifiat.3.

Fiți îndrăzneți data viitoare când vizitați salonul de înfrumusețare și alegeți o coafură îndrăzneață ca aceasta. Părul este colorat cu o nuanță uimitoare de piersic și apoi părul se amestecă în blond căpșună.Ne place combinația de culori dintre piersica și blond căpșună, este atât de la modă și vibrant. Un păr ca acesta perfect pentru doamnele care doresc un makeover total.4.

5.6.

7.8.

Recomandare: Sampon pentru Par Gras – Londa Professional Intensive Cleanser 1000 ml

9.10.

11.


12.

13.14.

15.16.

17.18.

Citește și: 21 idei trendy de păr scurt și blond pentru 2021 – Bob, pixie, păr ondulat – SteMir

19.20.

21.22.

23.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Păr blond căpșună – O culoare care te avantajează indiferent de vârstă. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Un comentariu

  1. Pingback: Păr argintiu - 21 combinații moderne pentru 2021. - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus