Păr argintiu – 21 combinații moderne pentru 2022 – SteMir

Argintiul este o culoare indispensabilă pentru orice vreme. A devenit foarte populară această culoare deoarece celebrități cu tendințe precum Kim Kardashian și Lady Gaga au fost văzute zguduind acest aspect.Ne place părul argintiu și credem că și tu îl placi, așa că am găsit 21 de idei de culoare argintie la modă pe care trebuie să le încerci! Există o coafură pentru toată lumea, de la tonuri metalice la argintiu, cu accente vibrante. Aruncați o privire și nu vă veți putea decide ce idee să încercați.Păr argintiu – 21 combinații moderne pentru 2022. – SteMir

1.Mai târziu în post o  să vă arătăm părul argintiu cu rădăcini îndrăznețe. Dacă o să-ți plăcă acele idei, atunci trebuie să vezi și această coafură. Aici avem o altă versiune a look-ului.De data aceasta părul este de culoare argintiu deschis, cu rădăcini roz pastelate. După cum puteți vedea, rădăcinile pastelate arată uimitor cu culoarea argintie. Încercați un aspect similar cu acesta sau încercați o altă culoare pastel pentru o coafură distractivă și magică.2.Îți place să încerci noi tendințe și îți place să îți păstrezi părul fresh și modern? Dacă da, această coafură ar putea fi perfectă pentru dvs. Părul este tăiat la o lungime medie și este gri închis la rădăcină, care apoi se amestecă cu argintiu. Această tunsoare și culoare este uimitoare și elegantă.3.

Poate căutați o coafură și mai elegantă? Dacă da, această coafură este perfectă pentru dvs. Aici avem un bob scurt elegant. Părul este întunecat la rădăcină și apoi se amestecă într-o nuanță argintiu deschis.Tunsoarea și culoarea este uimitoare și se vor potrivi tuturor. Acest lucru este perfect pentru doamnele care doresc un makeover de păr.4.

5.6.

7.8.

Recomandare: Sampon Anti – Cadere – Londa Professional Vital Booster Shampoo 1000 ml

9.10.

11.


12.

13.14.

15.16.

Citește și: Păr blond căpșună – O culoare care te avantajează indiferent de vârstă. – SteMir

17.18.

19.20.

21.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Păr argintiu – 21 combinații moderne pentru 2022. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Un comentariu

  1. Pingback: 25 cele mai frumoase culori și idei de coafuri pentru iarna 2020-2021. - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus