Păr albastru spre negru – Look tineresc indiferent de vârstă – SteMir

Albastrul negru este o culoare foarte elegantă de păr. Este o culoare neobișnuită care arată aproape negru, dar are un ton albastru, mai ales atunci când este în lumină diferită.Celebrități precum Rihanna și Katy Perry au zguduit cu aparițiile lor în această culoare.. Credem că vă va plăcea această culoare, dacă nu o faceți deja! Așadar, am reunit 25 dintre cele mai frumoase idei de culoare albastru cu negru.Veți găsi coafuri întunecate, amestecuri de culori elegante și multe altele. Aruncați o privire, nu veți putea decide pe care să încercați mai întâi!

Păr albastru spre negru – Look tineresc indiferent de vârstă. – SteMir

1.

În prima idee, avem o coafură și o culoare la modă pentru a vă arăta. Pentru acest aspect, părul este tăiat scurt și este stratificat.Părul este de asemenea colorat într-o frumoasă nuanță albastră și neagră. Aceasta este o coafură elegantă și așa ceva ar fi minunat pentru doamnele care doresc un makeover complet al părului. Puteți adăuga, de asemenea, un albastru mai deschis părului pentru un stil mai îndrăzneț.2.

Dacă vă plac stilurile mai subtile, atunci trebuie să verificați această idee. Acest aspect prezintă un bob drăguț care este o nuanță de negru albastru închis. Puteți vedea doar tonurile de albastru spre vârfurile părului.Acesta este un alt stil în care albastrul va deveni foarte vizibil la soare și la o lumină mai strălucitoare. Este o coafură ușor de purtat, iar tunsoarea bob este obligatorie.3.

Următoarea idee are un alt aspect îndrăzneț. De data aceasta părul are lungimea medie și este colorat în nuanțe de negru și albastru negru. Albastrul iese în evidență cu părul negru, chiar dacă este de o culoare închisă.Este o modalitate la modă de a purta albastru. Recreați acest lucru sau puteți adăuga tonuri de albastru mai vibrante, ceea ce ar fi uimitor.4.

5.6.

7.8.

9.Recomandare: Vopsea fără amoniac

10.11.

12.13.

14.


15.

16.17.

Citește și: Modele de unghii cu gel pentru 2021 – 21 idei creative și trendy. – SteMir

18.19.

20.21.

22.23.

24.25.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Păr albastru spre negru – Tendințe 2021 – Look tineresc indiferent de vârstă. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

 

2 comentarii

  1. Pingback: Tunsori uimitoare în nuanțe de roșcat - 23 idei trendy. - SteMir

  2. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 28 septembrie – 04 octombrie 2020?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus