O nouă tehnică de manichiură capătă amploare! Iată cum arată unghiile realizate cu airbrush. – SteMir

Unghiile cu modele sunt foarte populare. Iar manichiura cu gel care are ceva in plus fata de una obisnuita, cu oja, este mai rezistenta, ceea ce inseamna ca te poti bucura de unghii frumoase mai mult timp.

Modelele de unghii facute cu airbrush au castigat si ele popularitate deoarece este mai usor sa pictezi unghiile cu un astfel de aparat. În plus, pentru ca se folosesc stencil-uri, un aparat de airbrush minimalizeaza timpul de creare a modelului. Iata 5 modele de unghii cu gel facute cu airbrush.

1.

Un model creat cu airbrush este acesta. Se poare realiza cu ajutorul unui stencil si a aparatului de pulverizat vopsea. Pentru un efect pretios poti adauga lac cu sclipici pe o parte a unghiei la final. Chiar daca modelul este simplu, efectul creat este elegant si sofisticat.

2.

3.

Modelele geometrice sunt la moda si anul acesta. Poti crea aceste modele in degrade cu un aparat de airbrush. Un astfel de model aduce un plus de structura tinutei tale. Iar degradeul creeaza un efect foarte interesant.

4.

5.

6.

Degradeul este modalitatea cea mai simpla de a avea unghii interesante si simple fara sa trebuiasca sa le faci nimic in plus. Un degrade mat este extraordinar pentru femeile care doresc sa fie altfel.

O manichiura cu gel realizata cu airbrush este mai rapida si mai exact decat pictura traditionala. Din acest motiv, daca iti doresti un model complicat care necesit multe culori, este ideal sa apelezi la acest aparat.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.