O manichiură minunată pentru a ne îmbunătăți starea de spirit în această vară. – SteMir

Am putea oare afirma că o manichiură frumoasă și calitativă ne-ar putea îmbunătăți starea de spirit?Da, manichiura veselă și colorată ne poate crea o bună dispoziție, iar niște unghii frumoase și îngrijite vor atrage atenția celor din jur și ne vor spori încrederea în noi înșine.

O manichiură minunată pentru a ne îmbunătăți starea de spirit în această vară! – SteMir1.Dacă ne vom opri asupra designului artistic și colorat, care se bucură recent de foarte mare popularitate, atunci ni se deschide o gamă foarte largă de stiluri, combinații îndrăznețe și desene în miniatură, care nu doar vor aduce zâmbete pe chipurile noastre, ci și vor atrage privirile, ne vor accentua stilul și ne vor face să ieșim din anonimat.Dar trebuie să luați aminte: manichiura constă în primul rând din niște unghii bine îngrijite, datorită cărora mâinile noastre vor arăta impecabil.

2.Cuticula subțire și unghiile sănătoase vor fi întotdeauna la modă. De aceea, este bine să conștientizăm faptul că nu doar doamnele trebuie să aibă o manichiură îngrijită.

Dacă inițial procedurile de îngrijire a unghiilor erau destinate exclusiv femeilor (apropo, prima ojă a apărut în Statele Unite ale Americii și avea culoarea roșie), acum și bărbații urmăresc îndeaproape aspectul mâinilor, știind foarte bine cât de important este acest lucru.3.

De aceea, la momentul actual există un adevărat cult al îngrijirii regulate a mâinilor. Există foarte multe saloane de manichiură, apar noi și noi metode de îngrijire a unghiilor (europeană, japoneză, franceză, braziliană), foarte multe aparate și specialiști bine pregătiți.4.5.

6.7.

8.9.

10.11.

12.13.

14.Citește și: Manichiura franțuzească: idei interesante pentru fiecare zi. – SteMir

15.

16.17.

18.19.

20.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Un comentariu

  1. Pingback: Tunsorile în scări se potrivesc oricui! 25 de stiluri din care să te inspiri. - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus