Nuanțele vedetă ale verii: cum să-ți vopsești părul în 2020. – SteMir

Dacă nu ați aflat, stiliştii Wella Professionals anunţă: “nuanţele vedetă ale verii 2020 sunt cele de castaniu rece, auriu rece, cenuşiuri, griuri, auriul natural sau nuanţele de orange, coral sau verde.

În general,se poartă culorile foarte lucrate peste care se adaugă blending sau infuzie de altă culoare, umbre calde, filtru de culoare care să îmblânzească trecerile dintre nuanţe.”, precizează Florina Vătafu.

Paleta de culori conţine tonuri naturale de castaniu rece, cenuşiuri şi griuri, infuzate cu nuanţe de oranj, coral şi verde.

Cum le obţii? Cu tehnica Nontouring Shift. Aici, focusul este pe iluminarea anumitor zone strategice – care pot atenua liniile perfecte ale unor coafuri statement.

“În această vară, tendinţele devin extrem de personale, bazate pe o nouă expresie socială a frumuseţii caracterizată de diversitate, armonie, toleranţă ce încurajează o estetică indiferent de sex. Culorile sunt neutre, naturală, în nuanţe de brun, şaten sau blond infuzate cu accente de lumină prin blonduri soft, calde.”adaugă şi Alina Vătafu.

Nuanțele vedetă ale verii: cum să-ți vopsești părul în 2020. – SteMir

Brunetul şi şatenul închis sunt prezente peste tot în lume, fiind cel mai des întâlnite nuanţe de păr.

1.

2.

3.

Dacă până anul trecut părul gri era asociat cu cărunțirea și toată lumea fugea de el, se pare că acum tot mai multe persoane sunt dornice să îl încerce.

După ce a făcut furori și în vara 2019, cifrele din sondaje prezic că părul gri va face furori și în 2020!

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Modelele moderne de vopsire a părului se bazează pe preferințele tradiționale. Acestea sunt șuvițele lucioase și buclele bogate care emană sănătate.

Acest efect poate fi obținut prin vopsirea părului în diferite nuanțe: de la ciocolată neagră și nucă, până la auriu ca grâul și blond argintiu.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

În cazul în care tu sau stilistul tău aţi creat culoarea roşcată a părului tău, aceasta va dispărea în curând şi chiar se va estompa puţin câte puţin chiar şi atunci când îţi clăteşti pur şi simplu părul cu apă.

Roşcatele naturale ştiu cu siguranţă cum lumina le poate decolora rapid părul. Aceasta se datorează faptului că feomelanina se degradează mai repede în prezenţa luminii ultraviolete.

Doar prin simpla îngrijire şi protecţie culoarea roşcat-cupru nu se va păstra. Este nevoie de o îngrijire activă pentru a menţine strălucirea părului roşcat.

20.

21.

22.

23.

24.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre părul alb. – SteMir

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

1 Trackback / Pingback

  1. Am ales cele mai frumoase tunsori pentru părul lung. Iată care sunt! - SteMir

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.