Nuanțe unice de păr care îți pun în valoare feminitatea. – SteMir

Ești blocat într-o rutină cu părul tău și vrei să încerci ceva nou? Atunci ești în locul potrivit. Am reunit 21 idei unice de culoare a părului pentru 2022.Anul următor este plin de noi culori și tunsori care îți vor actualiza aspectul elegant. Avem ceva pentru toată lumea, de la culori vibrante la împletituri pe nuanțele clasice precum blond și brunet.

Nuanțe unice de păr care îți pun în valoare feminitatea. – SteMir

1.

Prima pe lista noastră de culori este acest aspect elegant de balayage. Această idee arată cum doamnele cu păr negru sau brunet pot folosi tehnica șuvițelor pentru a adăuga tonuri mai deschise părului.Puteți vedea schimbările de culoare de la negru la maro la blond. Ne place această idee de păr la modă.

2.

Apoi, avem o altă idee de balayage pentru brunete. Aceasta evidențiază că maro închis poate fi colorat cu maro deschis și blond. Combinația de culori prezentată este frumoasă.Culoarea părului astfel se va potrivi cu toate lungimile părului. Vă puteți inspira din acest lucru și puteți utiliza tonuri mai deschise sau mai întunecate pentru a vă crea propria combinație unică.3.

Roșiu închis a fost și este în tendință în modă și frumusețe întotdeauna, deci de ce nu și părul? Următorul bob la modă este colorat cu un ton roșu închis. Cu această culoare bogată vei ieși în evidență. Este o culoare care se potrivește tuturor. Dacă nu doriți să vă colorați tot părul, puteți folosi roșu cu tehnica balayage sau ombre.

4.

O tehnică de culoare la modă pe care ați putea-o încerca este un amestec de păr negru cu păr deschis. La următoarea coafură, părul este foarte întunecat în partea de sus și treptat devine mai deschis până devine blond.

Schimbarea culorii părului este îndrăzneață, dar frumoasă. Puteți utiliza această tehnică de schimbare a culorii cu orice culoare.

5.

6.7.

8.

Recomandare: Lotiune pentru Volum cu Protectie Termica – Londa Professional Protect It Spray 150 ml

9.

10.11.

12.13.

14.


15.

16.

17.

Citește și: 23 idei superbe de coafuri elegante indiferent de lungimea părului – SteMir

18.

19.

20.21.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Nuanțe unice de păr care îți pun în valoare feminitatea. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus