Noutăți de manichiură BrillBird pentru o vară strălucitoare! 20+ modele minunate! – SteMir

Știm bine că vara tot mai multe cliente își aleg unghii colorate cu gellac. Culorile pastel și culorile neon sunt cele mai căutate vara – culori care sunt și cele mai “sensibile”. Inovația noastră, noul Color Boost Base Gel înlocuiește gelul de bază Bond, dar are o culoare albă, care acoperă uniform. Dacă aplici culorile pastel sau neon peste această bază, culorile vor fi mult mai frumoase, mai uniforme și vor acoperi într-un singur strat. Nu numai aspectul culorilor va fi mai mult decât perfect, dar cu ajutorul noului gel Bond vei economisi timp și material valoros.

Noul Pigment Neon deschide noi posibilități în decorarea rapidă a unghiilor. Culorile sunt super intense și arată minunat chiar și dacă combini mai multe culori. Cu acest praf poți obține ușor efectul ombre, efectul de fum colorat dar poți obține cu el și efectul de aquarelă.

Pentru decoruri de suprafață și pentru realizarea diferitelor modele de unghii aplică pigmentul peste stratul de gel neuscat și usucă-l împreună cu gelul iar apoi sigilează-l cu gel de luciu. Pentru tehnica ombre și fum colorat ajunge să aplici pigmentul peste stratul de dispersie al materialului, de exemplu cu ajutorul unui aplicator.

Mai jos vei găsi câteva modele de unghii care sperăm să te inspire în folosirea noului Pigment Neon.

Gelurile voastre favorite cu strălucire intensă și glamuroase s-au îmbogățit cu 4 culori noi pe care le poți utiliza chiar și vara, în special la manichiurile elegante pentru diverse evenimente, cum sunt nunțile. În combinație cu modele 3D din 3D Forming gel și cu strasuri Zodiac vei obține un efect luxurios. Creează și tu câteva tipsuri frumoase ca să vadă și clientele tale ce modele minunate pot fi realizate din acest material nou, cu o strălucire deosebită – cu siguranță vor fi încântate.


Noul trend în domeniul unghiilor este efectul 3D strălucitor, pe care îl poți obține cu noile accesorii BrillBird în formă de diamant și formă de triunghi, care sunt disponibile în cele mai trendy culori.

Aceste paiete sclipitoare se pot aplica cu două tehnici: ori le aplici peste un strat lipicios, ori le lipești cu Nail Art Glue. Se pot folosi și la acoperirea pe întreaga suprafață a unghiilor pentru un efect captivant.


Inspirati-va din modelele noastre!

1.


2.


3.


4.


5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.