Modele de tunsori bob ras perfecte pentru 2020 – SteMir

Modele de tunsori bob ras 1

Bob ras perfect fara breton diversifica coafura si ajuta la corectarea unor defecte de aspect. Suvitele lungi drepte vor ascunde o frunte inclinata si vor atrage atentia asupra partii inferioare a fetei: buze, barbie, gat. Tunsori bob ras perfect cu breton in 2020, permite un breton inclinat care ajuta la echilibrarea unui oval larg, greu.

Modele de tunsori bob ras perfecte pentru 2020

Suvitele lasate pe o parte distrag atentia de la pometi si nas. Bretonul sfasiat va da un aspect de entuziasm si va reimprospata imaginea. Tunsorile ultra-scurte bob ras in 2020, sunt alese cu grija. O coafura in acest format este potrivita pentru femeile care tin la aspectul lor ingrijit.

Lipsa parului de pe cap va atrage atentia asupra oricaror imperfectiuni. Un bob ras ultra-scurt va necesita atentie, prin actualizarea frecventa a tunsorii si colorarea parului. Tunsoarea arata bine pe orice tip de par.

Tunsori bob ras pe o parte

Nici macar buclele usoare nu vor deveni un obstacol in crearea unei astfel de imagini feminine. Adaosul va fi colorantul stralucitor. Un bob in forma traditionala intr-o versiune rasa, precum Sesson, arata o imagine ingrijita. Optiunea va ascunde imperfectiunile conturului craniului.

Forma inmoaie unghiul caracteristic si se imbina favorabil cu o fata alungita. Coafura accentueaza feminitatea, fiind ideala pentru naturile romantice si doamnele in varsta. Parul cu o duritate normala, este cea mai reusita solutie pentru tunsoarea bob ras.

Suvitele subtiri necesita atentie, iar buclele risca sa arate ca o minge, pentru un bob ras. Optiunea este combinata cu succes, doar cu colorarea in nuante naturale. Coroana volumetrica si spatele ras este optiunea de succes pentru parul subtire.

Recomandare: Top 25 de tunsori bob Carre care se potrivesc doamnelor care au atins/trecut pragul de 40 ani! – SteMir

Coafura primeste un volum suplimentar, datorita partii rase in mai multe straturi, folosind tehnica tunsului in cascada. Partea din spate a capului arata ingrijita si coroana voluminoasa.

Alte idei de tunsori bob ras

Adesea, tunsoarea este completata de prelungirea suvitelor frontale. Efectuarea taieturilor in suvite iti permite sa iti reimprospatezi aspectul. Optiunea distrage usor atentia de la caracteristicile ovale grele, neregulate. Plusul, va fi o colorare evidentiata.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Modele de tunsori bob ras perfecte pentru 2020, am rugămintea să ne ajuți cu o distribuire. Îți mulțumim.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.