Manichiura unicorn: 20 modele ideale pentru aceasta vară. – SteMir

La cât de des am auzit despre ei în ultima perioadă, deja nu ne mai îndoim că unicornii sunt adevărați. Cum ar putea fi o invenție magică, atunci când se află, la propriu și la figurat, peste tot: pe cămăși, jeans, sandale, jachete, dar și pe buze, în păr și, acum, pe unghii?Dacă unicorn hair a făcut ravagii printre devoratoarele de beauty, nu ne așteptăm la mai puţine din partea manichiurii unicorn! Descoperă cele mai incitante modele în rândurile de mai jos!

Manichiura unicorn: 20 modele ideale pentru aceasta varăNu putem contesta faptul că unghiile s-au transformat în centrul de interes al fetelor pasionate de frumusețe în ultimii ani. Deja clasica french manicure sau culorile simple au ieșit din trend, iar noi ne dorim modele de nail art mai complicate decât un tablou de Picasso!

1.2.

3.4.

5.6.

7.8.

9.10.

Citeste si: Trucuri practice pentru ca părul tău să crească mai repede!

11.12.

13.14.

15.16.

17.18.

19.20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Un comentariu

  1. Pingback: Zodiac: Culoarea ideală a unghiilor în funcție de zodie. - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus