Manichiură turcoaz: 21 de modele pe care trebuie să le încerci! – SteMir

Căutați o nouă culoare a unghiilor pe care să o încerci? Ce zici de turcoaz? Turcoazul este o culoare uimitoare și poate fi atât lumina cât și întuneric în funcție de ce nuanță pe care o alegeți. Mai mult decât atât, este o culoare elegantă care se potrivește pe atât de multe modele de unghii, cum ar fi marmură, sclipici și multe altele. Turcoazul arată uimitor în fiecare sezon. Pentru a vă arăta superba artă de unghii care poate fi creată cu turcoaz, am găsit 21 dintre cele mai uimitoare unghii turcoaz pe Instagram. Avem unghii scurte, unghii lungi și modele subtile Există ceva pentru toată lumea și suntem siguri că veți dori să încercați.

Manichiură turcoaz: 21 de modele pe care trebuie să le încerci! – SteMir

1.

Prima idee de unghii este strălucitoare și superbă! Majoritatea unghiilor sunt diferite și prezintă sclipici, ombre, strasuri și multe altele. Este o idee distractivă, luminoasă și glam. O manichiură ca asta este perfectă pentru vară, vacanțe, festivaluri și petreceri. Recreați aspectul întreg sau încercați unul sau două modele pe toate unghiile.

2.

Dacă îți place acest model, aruncă o privire și mai jos la un model tot leopard. Aici avem un alt mod glam de a purta imprimeu cu leopard. O unghie de pe fiecare mână are modelul de leopard, două sunt în ceață și o unghie este strălucitoare. Pe de altă parte există și o unghie simpla de „aur”. Ne plac culorile și arta strălucitoare, această manichiură este perfectă pentru o petrecere.

3.

Ne place această următoare idee pentru unghii! Aici avem unghiile uimitoare de turcoaz întunecat. Există, de asemenea, o singură unghie de accent care este strălucitoare. Acesta este un alt model dintre preferatele noastre deoarece este îndrăzneț și la modă, dar într-un mod elegant. Unghiile ca acestea se vor potrivi tuturor și vor arăta uimitor pentru orice ocazie.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Citește și: Sunt de-a dreptul superbe. Noi ne-am îndrăgostit de aceste modele de manichiură. – SteMir

17.

18.

19.

20.

21.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Manichiură turcoaz: 21 de modele pe care trebuie să le încerci! , am rugămintea să ne ajuți cu o distribuire. Îți mulțumim!

1 Trackback / Pingback

  1. Ce tunsoare te avantajează în funcție de vârsta. - SteMir

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.