Manichiura scurtă clasică elegante – 23 idei perfecte pentru această toamnă. – SteMir

Îți plac unghiile scurte mai mult decât cele lungi? Atunci ești în locul potrivit! Am găsit 23 de moduri clasice de a purta unghii scurte perfecte pentru tine!
Unghiile scurte arată foarte bine pe orice mânuță și dacă alegi modelul potrivit pentru tine, vei radia de frumusețe. Ce mai aștepți, aruncă o privire! Avem ceva pentru toată lumea, de la culori îndrăznețe la modele strălucitoare.

Manichiura scurtă clasică elegante – 23 idei perfecte pentru această toamnă. – SteMir

1.

Prima idee de unghii prezintă un alt aspect elegant. Aceasta este o altă manichiură care arată elegant fără efort datorită designului ombre francez. Ai putea purta unghii ca acestea pentru orice ocazie, de la serviciu până la nuntă. Dacă doriți niște unghii glam, atunci puteți adăuga mai multe strasuri.

2.

Apoi, avem un alt aspect elegant și glam. Manichiura are trei modele diferite. Două dintre unghii prezintă ombre franceze, una este cu sclipici auriu, iar cealaltă unghie este neagră. Această combinație de culori este uimitoare.

O astfel de manichiură ar arăta uimitor pe tot parcursul anului, dar ar fi perfectă pentru sezonul de sărbători, deoarece aurul și strasurile o fac destul de festivă.

3.

Îți place arta de unghii mai unică? Dacă da, această idee ar putea fi perfectă pentru dvs. Trei dintre unghii sunt albastru metalic, iar celelalte două unghii sunt nud cu vârfuri albastre.  Ne place această combinație de culori. Acestă manichiură este una dintre preferatele noastre.

4.

Următoarea idee este drăguță și glam. Majoritatea unghiilor au un design roz ombre și două sunt strălucitoare. Una dintre unghii este acoperită cu sclipici, iar cealaltă unghie de accent are vârful strălucitor.

Combinația de culori este frumoasă și aceasta este o altă manichiură care ar fi perfectă pentru o ocazie specială. Din nou, puteți recrea întregul aspect sau doar unul dintre modelele de unghii.

5.

6.

7.

8.

Recomandare: Kit Oja Semipermanenta SensoPRO 15ml cu Lampa UV LED #04 la Reducere

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Citește și: Tunsori pixie scurte si lungi – Idei superbe pe care o să le iubim în 2021. – SteMir

19.

20.

21.

22.

23.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Manichiura scurtă clasică elegantă – 23 idei perfecte pentru această toamnă. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

1 Trackback / Pingback

  1. Manichiura Ombre French - 21 cele mai cerute modele în saloane. - SteMir

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.