Manichiura roșie – 25 modele frumoase pentru această toamnă. – SteMir

Roșul este o culoare populară în modă, frumusețe și unghii. Nu numai că această culoare este îndrăzneață și frumoasă, dar și roșul are semnificații speciale. Roșul poate simboliza dragostea, forța, pasiunea și multe altele. Puteți folosi roșu pentru a se potrivi oricărei dispoziții! Credem că roșul arată uimitor atunci când este folosit în nail art, așa că am găsit 25 de unghii roșii superbe pe care trebuie să le încercați! Indiferent dacă aveți nevoie de unghii glam pentru o ocazie specială, doriți un set de unghii care să vă înveselească starea de spirit sau aveți nevoie de un aspect drăguț pe care să îl purtați pentru întâlniri noaptea,, atunci există un design de unghii pentru dvs.!

Manichiura roșie – 25 modele frumoase pentru această toamnă. – SteMir

1.

Aceste unghii sunt deschise cu vârfuri roșii închise. Sfaturile roșu închis arată atât de elegante și îndrăznețe cu nuanța nud. O manichiură cochetă ca aceasta se va potrivi tuturor. Recreați acest lucru sau puteți folosi orice nuanță de roșu.

2.

Aici avem o manichiură cu unghii drăguțe. Pentru acest aspect, majoritatea unghiilor sunt de un roșu aprins și există două unghii de accent cu unghii fructate. Fructul arată atât de elegant și neobișnuit. Puteți să recreați acest lucru sau să încercați să utilizați un design diferit de fructe.

3.

Bulinele sunt drăguțe și se vor potrivi cu orice ocazie. În continuare, avem o idee frumoasă de unghii cu buline. Pentru acest aspect, majoritatea unghiilor sunt pur și simplu roșii. Există câte o unghie de accent pe fiecare mână, care este nud și roșu, cu un model de buline negre. Ne place acest lucru pentru că este un mod șic și la modă de a purta buline. Puteți vopsi manual punctele sau puteți utiliza un instrument de punctare sau șablon.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Citește și: 21 modele de unghii gold pentru următoarea vizită la salon. – SteMir

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

1 Trackback / Pingback

  1. Cele mai frumoase 21 tunsori în culoarea roz pastel pentru sezonul 2020-2021. - SteMir

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.