Manichiură portocalie neon: 21 idei ideale pentru această vară! – SteMir

La SteMir, ne plac culorile de unghii neon. Neonul este îndrăzneț, distractiv și super elegant. Am prezentat deja unghii superbe de galben neon și acum este timpul pentru portocaliu neon! Portocalul este o culoare frumoasă care este perfectă pentru primăvara și vara. Este o culoare vibrantă și arată uimitor cu alte unghii de la glitter până la animal print. Dacă v-a plăcut galbenul de neon și doriți să încercați o altă culoare sau iubiți portocaliu și doriți să adăugați un flash de culoare unghiilor dvs., atunci trebuie să vedeți cele 21 de idei de unghii neon portocalii. Avem ceva pentru toată lumea, de la simplu până la strălucitor. Așadar, citiți mai departe pentru a găsiți un design la modă de unghii portocalii neon, dar nu vă veți putea decide care este preferata dvs. deoarece le veți iubi pe toate!

Manichiură portocalie neon: 21 idei ideale pentru această vară! – SteMir

1.

Dacă îți plăcut ideea de tip neon, atunci aruncă o privire la următoarea idee. Pentru acest aspect, două unghii sunt pur și simplu neon, iar restul sunt nude cu vârfuri de portocaliu neon. După cum puteți vedea, diferitele sfaturi în formă arată atât de elegant. Acest manichiură arată cum să porți neon pe unghiile mai scurte în stil. Recreați aspectul întreg sau puneți designul nude și neon pe toate unghiile.

2.

Următoare idee de unghii este simplă, dar foarte eficientă. Aici avem unghii în formă de coffin și fiecare este vopsită într-o nuanță de portocaliu neon foarte vie și vibrantă. Este o manichiură atât de strălucitoare și frumoasă, iar portocalul este atât de izbitor atunci când se combină cu culori întunecate precum negrul. O manichiură ca aceasta este vie, dar ușor de purtat, se va potrivi tuturor. O culoare similară poate fi purtată pe orice lungime și formă a unghiilor.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Citește și: Topul celor mai frumoase 21 idei de manichiură cu efect de catifea. – SteMir

17.

18.

19.

20.

21.

Dacă v-a fost de folos acest articol despre Manichiură portocalie neon: 21 idei ideale pentru această vară! – SteMir, am rugămintea să ne ajuți cu o distribuire. Mulțumesc.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.