Manichiură pentru unghii scurte: 25+ idei superbe. – SteMir

Manichiura este cartea de vizită a fiecărei domnișoare și doamne. Puteți alege să nu vă machiați, nici să vă coafați, dar unghiile trebuie să vă fie mereu bine îngrijite.De aceea am decis să vă descriem pe scurt tendințele din acest an în care unghiile scurte sunt la modă.

Manichiură pentru unghii scurte: 25+ idei superbe – SteMirTendință nr. 1: Manichiura franțuzească.

Aceasta este o manichiură clasică și actuală mereu. Însă chiar și o astfel de manichiură se modernizează și se transformă în fiecare an.Nu se recomandă să renunțați la nuanțele naturale de pe placa unghială, dar pentru vârfuri puteți încerca culori aprinse sau contrastante. Puteți utiliza și trei culori, dar cu condiția ca acestea să fie din aceeași gamă.

1.2.

3.4.

5.

Tendința nr. 2: Ombre.Este un stil foarte deosebit și delicat. În acest an puteți opta pentru Ombre de orice culoare, dar să știți să alegeți nuanțele potrivite. Este o manichiură foarte versatilă care se potrivește la orice ținută.

6.7.

8.9.

Tendința nr. 3: Manichiura-lună.Această manichiură va arăta minunat pe unghiile scurte. Aparține stilului clasic și are la origini manichiura franțuzească. Sunt multe variante creative pentru această tehnică, iar în acest an este actuală combinația dintre mat și lucios.

10.

11.12.

13.14.

Citeste si: 30 idei de manichiură delicată care vor fi mereu la modă

15.

16.17.

Tendința nr. 4: Modele geometrice.

Moda elementelor geometrice revine periodic. Se optează mai mult spre elementele geometrice care se aseamănă cu corpul animalelor.

18.19.

20.21.

22.23.

24.25.

Tendința nr. 5: Efect de cuarț.Această manichiură delicată devine din an în an tot mai actuală. Eefectul de cuarț natural se realizează cu ajutorul scobitorilor. Nuanțele recomandate sunt cele de culoare roz și bej lucios. Având în vedere că modelele geometrice sunt din nou la moda, unghiile de cuarț este cea mai potrivită alegere atât pentru fiecare zi cât și pentru ocaziile speciale.

26.27.

28.Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Un comentariu

  1. Pingback: Modele superbe de manichiură, actuale în 2020. - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus