Manichiura Ombre French – 21 cele mai cerute modele în saloane. – SteMir

Ombrul francez este o tendință frumoasă de unghii care a devenit acum un aspect obligatoriu. Pentru a obține designul ombre francez, veți folosi culorile clasice de manichiură franceză. În loc să creați culoarea deschisă cu sfaturi albe, ar trebui să vizați aspectul ombre în două tonuri pe care îl cunoaștem și îl iubim cu toții.Pentru a vă arăta cât de superb este acest design de unghii și pentru a vă inspira, am găsit 21 dintre cele mai frumoase unghii ombre franceze pe care trebuie să le încercați. Veți găsi modele cu sclipici și multe altele.

Manichiura Ombre French – 21 cele mai cerute modele în saloane. – SteMir1.

Cristalele sunt elegante și sunt adesea folosite în manichiura pentru mireasă. Aceste unghii frumoase pot fi, de asemenea, folosite pentru a crea o artă de unghii elegantă și la modă.

Aici avem ombre roz cu alb și unghii de cristal, unde cristalele au fost folosite într-o linie rece. Acesta este un manichiură superba și este un must-have pentru orice doamnă elegantă.2.

Următoarea idee de unghii prezintă ombre subtil cu dungi de sclipici aurii. Credem că dungile aurii sunt o idee minunată deoarece strălucesc ombre, dar oferă manichiurii un aspect modern și la modă.Puteți recrea dungi cu bandă. Doar adăugați banda pentru a crea o dungă și apoi vopsiți pe interiorul benzii. Puteți încerca aspectul auriu sau puteți folosi orice altă culoare.3.

Vrei unghii cu un aspect mai subtil? Atunci acestea ar putea fi perfecte pentru tine. Aici avem unghii ombre franceze care au un design de accent. Unghia de accent are cristale mici și sclipitoare. Chiar dacă există pietre, este totuși un aspect subtil și minimal.Unghiile ca acestea sunt ușor de recreat, pur și simplu aplicați pietrele cu adeziv pentru unghii sau le așezați pe unghie în timp ce stratul de acoperire este încă puțin umed. Ne plac aceste unghii, vor prinde frumos lumina.4.

5.6.

7.8.

Recomandare: Kit PolyGel Happy Nails cu Lampa #07 + Cutie compartimentata CADOU la Reducere

9.10.11.

12.


13.

14.15.

16.Citește și: Manichiura scurtă clasică elegante – 23 idei perfecte pentru această toamnă. – SteMir

17.18.

19.20.

21.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Manichiura Ombre French – 21 cele mai cerute modele în saloane. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus