Manichiura ombre de vara. 20 de idei pe care să le încerci! – SteMir

Dacă părul în stil ombre nu mai este în trend de câțiva ani, acest look este de actualitate în ceea ce privește manichiurile.Tranziția treptată de la o culoare la alta pe unghii este o variantă excelentă de a obține o manichiură interesantă și modernă.

Manichiura ombre arată bine în special pe unghiile medii și lungi, fiind ceva mai dificil de obținut pe unghiile scurte. De asemenea, există numeroase modalități de ombre pentru unghii pe care să le încerci. Varianta clasică este aceea de a avea două nuanțe pe aceeași unghie, care se estompează și se întrepătrund. În acest caz pot fi folosite două nuanțe ale aceleiași culori, dar și două culori diferite.

Glitterul rămâne un trend important în manichiurile acestui sezon și poate fi folosit, de asemenea, pentru a obține o manichiură ombre interesantă. Poți crea tranziția treptată de la mat la strălucitor pe aceeași unghie.

O altă variantă de manichiură ombre pe care să o încerci este cea a unghiilor colorate diferit. Efectul ombre nu mai este obținut pe aceeași unghie, ci se observa o tranziție a culorii de la o unghie la alta.
Indiferent ce opțiune ai alege, manichiura ombre este un stil interesant al acestui sezon, pe care merită să-l încerci.

1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.


9.


10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.