Manichiura ombre albastră: 23 idei la modă ideale pentru femeile la modă! – SteMir

Îți place ombre nail art la fel ca noi? Dacă da, atunci rămâneți aici, pentru că avem 23 de moduri de vă bloca imaginea cu unghii ombre albastre pe care trebuie să le vedeți.Ei bine, există atât de multe nuanțe diferite, încât există un albastru potrivit pentru toată lumea. Nu numai că, dar albastrul este ușor de purtat și se potrivește și cu alte culori.Dacă tot ce nu era suficient, o culoare numită albastru clasic a fost numită Pantone Color of the Year pentru 2021. Așadar, albastrul va fi un element indispensabil în materie de modă, frumusețe și multe altele.Ombre este, de asemenea, una dintre cele mai tari tendințe de unghii, astfel încât împreună creează o manichiură elegantă. Ce mai astepti?! Aruncați o privire și alegeți un design care să ieșiți în evidență.Manichiura ombre albastră: 23 idei la modă ideale pentru femeile la modă! – SteMir

1.

Puteți ieși totul cu ombre sau îl puteți folosi doar ca unghie de accent. Puteți încercați așa ceva. Pentru acest aspect, unele unghii sunt albastre strălucitoare, una este nude, următoarea este strălucitoare, iar ultima unghie este nude cu ombre albastră. Chiar dacă fiecare unghie nu este ombre, arta face să arate senzațional.O manichiură de genul acesta este minunată pentru cei care nu pot decide ce unghie să arate ombre.

2.În continuare, avem o altă idee ombre albastră. De data aceasta, atât unghiile de pe mâini, cât și de la picioare au fost vopsite pentru a se potrivi.După cum puteți vedea, ombre albastru arată uimitor atât pe mâini, cât și pe picioare. Unghiile ca acestea vor fi perfecte pentru vară și dacă plecați în vacanță! Din nou, pot fi folosite diferite nuanțe de albastru.3.4.

5.6.

7.8.

9.10.

11.12.

13.


14.

15.16.

17.Citește și: Idei originale pentru unghiile scurte. 25 de modele cu glitter! – SteMir

18.

19.20.

21.22.

23.

Dacă v-a fost folositor acest articol despre Manichiura ombre albastră: 23 idei la modă ideale pentru femeile la modă! – SteMir, am rugămintea să ne ajuți cu o distribuire. Îți mulțumesc.

Un comentariu

  1. Pingback: O nouă nuanță de șaten va domina anul 2020. - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus