Manichiura neon: 23 idei de unghii roz neon pentru a purta toată toamna! – SteMir

La SteMir îți aducem mereu un aspect deosebit al unghiilor. În acest sezon am acoperit unghiile de neon și astăzi este timpul pentru roz neon.Rozul este una dintre cele mai populare culori pentru unghii și nu este greu de văzut de ce. Există atât de multe tonuri diferite de roz pentru a încerca și rochii potrivite tuturor. Nuantele de neon sunt doar un pic mai vii, distractive și, îndrăznețe.Deci, dacă unghiile roz neon sună ca ceva pe care ai dori să încerci, atunci aruncă o privire asupra celor mai bune 23 de modele ale noastre. Avem unghii strălucitoare, unghii la modă și chiar câteva modele mate. Citiți mai departe pentru a vedea unele unghii neon uimitoare.Abonati-va pentru viitoarele articole despre unghiile galben neon și portocaliu.

Manichiura neon: 23 idei de unghii roz neon pentru a purta toată toamna!

1.

Prima idee de unghii prezintă un design frumos neon roz și argintiu. Majoritatea unghiilor sunt roz și câte o unghie pe fiecare mână care este argintie.Este un aspect uimitor, iar argintul complimentează perfect rozul strălucitor. Unghiile de acest gen se va potrivi cu toate lungimile și formele unghiilor. Ne place pentru că este ușor de recreat și atrăgător.2.

Puteți adăuga alte accesorii la unghii. Această manichiură are strasuri argintii super elegante. După cum puteți vedea, strasurile arată atât de drăguț cu designul ombre roz. Le puteți cumpăra cu ușurință online. Încercați aspectul ombre argintiu și roz sau optați pentru alte combinații de culori.3.

Această următoare idee este și ea super drăguță. Aici avem unghii roz neon ușor și patru unghii prezintă, de asemenea, artă de unghii cu dungi albe. Ne place albul cu roz neon deoarece este unic, luminos și care face senzații. Puteți recrea cu ușurință acest aspect acasă! Orice culoare neon va funcționa cu acest design.4.

5.6.

Citește și: Arta unghiilor de culoare mov arată grozav pe unghii de diferite lungimi. – SteMir

7.8.

9.10.

11.12.

13.14.

15.16.

17.18.

19.20.

21.22.

23.

Daca ți-a fost de ajutor acest articol despre Manichiura neon: 23 idei de unghii roz neon pentru a purta toată toamna! , am rugămintea să ne ajuți cu o distribuire. Mulțumim.

Un comentariu

  1. Pingback: Cremele nu te ajută! Ai nevoie ne tunsori care întineresc femeile de 30, 40, 50 ani cu peste 10 ani! - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus