Manichiura mată eclipsează manichiura lucioasă! Conferă eleganță. – SteMir

Manichiura lucioasă a fost considerată mereu un etalon. Însă, în acest sezon totul a fost întors cu susul în jos. Manichiura într-o culoare mată a câștigat inimile fashionistelor. Este timpul să-ți achiziționezi și tu câteva oje care să-ți acopere unghiile cu nuanțe mate. Îți prezentăm cele mai stilate idei de la care te poți inspira!

Pentru că efectul pe unghii este unul deosebit, nu este de mirare că oja mată devine tot mai populară pe zi ce trece. Iar dacă nu ai încercat-o deja până în prezent, acum este ocazia excelentă.

La fel ca şi rujul mat, care este o tendinţă importantă în machiaj încă de anul trecut, oja mată are un cuvânt de spus în tendinţele pentru manichiuri de anul acesta.

Oja mată este foarte versatilă. Atunci când alegi o nuanţă închisă, misterioasă, precum un roşu burgund, un bleumarin puternic sau maro, vei obţine o manichiură elegantă şi sofisticată. Oja în astfel de culori aminteşte de frumuseţea catifelei.

Dacă sunteți adepta minimalismului, vă sfătuim să acordați o atenție deosebită în special culorii bej, mată sau lucioasă.

Pentru doamnele, care consideră că manichiura bej este oarecum plictisitoare, vă sugerăm să încercați următoarele nuanțe, care vor fi la modă în această primăvară: roșu, portocaliu, galben cald, verde, teracotă, albastru sau liliac.

Nu uitați de tehnologiile moderne cum ar fi ombre, french și negative space.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.