Manichiură flame: trendul special din această vară! – SteMir

Flame nail art a devenit unul dintre cele mai tari aspecte în unghii. Este iubită de celebrități precum Kylie Jenner, care influențează mereu tendințele unghiilor must-have. Credem că unghiile cu flacără sunt grozave, deoarece puteți crea atât de multe aspecte diferite, cu culori de unghii interminabile. Nu numai asta, dar poate oferi manichiurilor tale frumoase și un avantaj la modă.

Există câteva moduri diferite de a crea unghii cu flacără. Puteți picta manual flăcări, puteți folosi stenciluri sau puteți cumpăra autocolante. Există, de asemenea, o mulțime de tutoriale de artă pentru unghii flacără online. Deci, pentru a vă oferi o inspirație de design, am găsit 23 de idei distractive pentru unghii cu flacără.

Există culori vibrante, modele subtile de unghii și chiar unele cu aspect sclipitor. Veți putea chiar să recreați unele dintre acestea chiar acasă. Deci, ce mai aștepți ?! Aruncă o privire și oferiți-le unghiilor un schimb de foc.

Manichiură flame: trendul special din această vară! – SteMir

1.

Ne place această idee! Aici avem unghiile lungi și nude. O mână prezintă artă cu flacără neagră, iar cealaltă mână are flăcări roz. Arta colorată diferite și arată atât de cool, iar culorile se complimentează și ele. Aceasta este o idee la modă și unică și este perfectă pentru momentele în care nu puteți decide ce culoare să purtați! Mergeți pe roz și negru sau alegeți oricare alte două culori.

2.

Adăugați un pic de strălucire aspectului dvs. cu o manichiură de flacără ca acesta. Fiecare unghie are un design diferit, inclusiv flăcări, aur roz, sclipici și multe altele. Ne plac culorile folosite deoarece maro și aur arată uimitor împreună. Acesta este un manichiură frumoasă și elegantă. Puteți încerca un aspect similar sau puteți utiliza doar unul sau două modele pe toate unghiile.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Citește și: 21 de unghii coffin moderne de lavanda perfecte pentru această vară! – SteMir

17.

18.

19.

20.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Manichiură flame: trendul special din această vară! – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.