Manichiura elegantă cu strasuri, potrivită pentru birou. – SteMir

Pietrele vor străluci instantaneu unghiile. Aceste mici pietre strălucitoare vin în diferite forme, dimensiuni și culori, astfel încât desenele care pot fi create sunt nesfârșite.Ne plac desenele de unghii cu strasuri și credem că și ție îți plac, am găsit 17 dintre cele mai uimitoare modele. Aruncați o privire, avem ceva pentru toată lumea și chiar le puteți recrea acasă.

Manichiura elegantă cu strasuri, potrivită pentru birou. – SteMir

1.

Culorile soft par uimitoare cu strasuri. Oferă manichiurii un aspect frumos și delicat. Această idee de unghii este un exemplu superb. Unghiile sunt de un verde deschis, cu unghii cu stras. Recreați aspectul cu cristale multicolore sau încercați pur și simplu. De asemenea, puteți utiliza și alte tonuri pastelate.2.

Chrome este o altă idee superbă de unghii care arată uimitor. Unghiile sunt crom roz deschis cu sclipici, roz deschis și împodobite cu câteva strasuri. Aceasta este o idee de manichiură super elegantă, care va arăta frumos oricui. Recreați întregul aspect sau încercați doar crom și strasuri.3.

Albul și negrul sunt un alt combo super stilat. Aici avem unghii albe, negru mat și strasuri care folosesc cele două culori într-un mod la modă și unic. Puteți să vă recreați întregul look sau să încercați unul dintre modele. Încearcă să păstrezi unghiile lungi.4.

Următoarea idee de unghii pe care trebuie să o împărtășim include câteva tendințe obligatorii. Unele unghii sunt ombre franceze, altele sunt cromate și există sclipici argintiu și strasuri. Toate aceste stiluri creează o manichiură superbă, care va da invidie tuturor. Recreați aspectul roz sau încercați o altă paletă de culori.5.6.

7.8.

9.


10.

11.12.

13.14.

15.16.

17.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Manichiura elegantă cu strasuri, potrivită pentru birou. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus