Manichiură elegantă cu aspect de marmură: 23 idei rafinate și chic. – SteMir

Arta unghiilor din marmură a devenit foarte populară. Nu este o surpriză, deoarece unghiile din marmură arată foarte elegant și chic! Există atât de multe modalități de a folosi arta marmurei în unghii. Puteți purta cu orice culoare, puteți adăuga sclipici, pietre prețioase și multe altele.Pentru a vă inspira, am găsit 23 idei uimitoare de unghii de marmură pe care le puteți încerca. Avem ceva pentru toată lumea, de la culori îndrăznețe la modele metalice elegante.

Manichiură elegantă cu aspect de marmură: 23 idei rafinate și chic. – SteMir

1.

Prima noastră idee de unghii este atât de strălucitoare, drăguță și distractivă. Aceste unghii sunt vopsite într-o nuanță galbenă vibrantă și există două unghii colorate cu accent de marmură.Culorile vii sunt atât de frumoase. Puteți recrea un design ca acesta pe orice lungime și formă a unghiilor.

2.

Următoarea idee prezintă arta elegantă de unghii din marmură neagră. Toate unghiile au designul de marmură, cu excepția uneia. Unghia de accent este acoperită cu aur glam.Ne place arta de aur și marmură deoarece creează o manichiură atât de chic, cu un aspect de lux. Puteți recrea aurul sau opta pentru argint. Oricum ar fi, unghiile tale vor arăta fabulos.

3.

În continuare, avem o idee drăguță de unghii pentru a vă arăta. Unele unghii sunt roz, iar altele au artă de marmură alb-negru. Există, de asemenea, o unghie cu jumătate de design.Culorile sunt frumoase, iar arta marmurei este super glam. Este o manichiură distractivă și colorată care îți va înveseli aspectul. Puteți recrea acest lucru sau puteți utiliza orice culoare vibrantă în loc de roz.

4.

5.6.

7.

8.

Recomandare: Kit Oja Semipermanenta One Step SensoPRO 10ml cu Lampa LUXORISE #06 + CADOU

9.

10.

11.12.

13.

14.15.

16.17.

18.

Citește și: Coafuri pentru păr mediu: 25 idei cool și la modă pentru 2021. – SteMir

19.

20.

21.22.

23.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Manichiură elegantă cu astept de marmură: 23 idei rafinate și chic. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.