Manichiură deosebită: 23 idei de unghii lungi pentru 2022. – SteMir

Cu atât de multe forme de unghii diferite disponibile, poate fi dificil să alegeți una potrivită. Unul dintre preferatele noastre sunt unghiile medii. Unghiile ca acestea sunt grozave pentru doamnele care doresc unghii lungi care să fie remarcate, dar au nevoie și ele să fie puțin practice.Pentru a vă oferi puțină inspirație, am găsit 23 modele frumoase de unghii lungi. Există ceva pentru toată lumea, de la culori vibrante la manichiuri subtile și elegante.

Manichiură deosebită: 23 idei de unghii lungi pentru 2022. – SteMir

1.

În prima idee avem un alt aspect frumos ombre. Pentru acest design, unghiile sunt nud și apoi culoarea se schimbă în purpuriu strălucitor. Există și o unghie cu sclipici.Este un design strălucitor și plin de farmec, perfect pentru o ocazie specială sau petrecere. Puteți încerca un design similar într-o altă culoare.

2.

Gri este o altă culoare elegantă pe care ar trebui să o încercați. Aceste unghii lungi sunt vopsite în gri mat și există unghii cu accent strălucitor. Este o manichiură uimitoare.Chiar dacă unghiile sunt strălucitoare, culorile sunt neutre, astfel încât să puteți purta designul pentru orice ocazie.

3.

O altă tendință de unghii pe care o puteți încerca este marmura și aceste unghii arată cum să o purtați cu stil. Pentru acest aspect, două dintre unghii sunt acoperite cu sclipici, o unghie este maro, iar restul prezintă artă de marmură glam.După cum puteți vedea, marmura arată șic și conferă manichiurii un avantaj. Puteți găsi tutoriale online despre cum să creați singur arta de unghii din marmură.

4.

Următoarea noastră idee este drăguță și unică. Fiecare unghie are un design diferit. O unghie este roz, una albă, există artă de marmură și artă de sticlă. Există, de asemenea, un design uimitor al unghiilor florale.O astfel de manichiură este perfectă pentru doamnele cărora le place unghiile să iasă din mulțime. Este o idee superba de unghii care se va potrivi tuturor.

5.

6.7.

8.

Recomandare: Freza unghii electrica profesionala PRO SPEED JD700 – LUXORISE Germania, 30000 RPM

9.

10.

11.12.

13.


14.15.

16.17.

18.

Citește și: Manichiură elegantă cu aspect de marmură: 23 idei rafinate și chic. – SteMir

19.

20.

21.22.

23.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Manichiură deosebită: 23 idei de unghii lungi pentru 2022. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

2 comentarii

  1. Pingback: Reverse Bavayage Hair: Trendul anul 2021 pentru femeile delicate. - SteMir

  2. Pingback: 23 idei actuale pentru a vă inspira pentru următoarea manichiură. - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus