Manichiura cu modele interesante este mai ușor de realizat decât ți-ai fi putut imagina! Iată care este arma secretă! – SteMir

Unghiile tale pot arăta senzaţional şi fără să mergi prea des la salon. Manichiurile elaborate şi picturile pe unghii sunt mai simplu de realizat decât ţi-ai fi imaginat.

Iar manichiura cu bandă, unul din trendurile actuale, este pe cât de interesantă şi versatilă, pe atât de uşor de realizat.

Ai nevoie de bandă pentru unghii pe care o poţi cumpăra din magazinele de cosmetice. Poţi, de asemenea, să foloseşti o bandă adezivă obişnuită, pe care să o tai în fâşii mai subţiri sau mai groase, în funcţie de preferinţe.

Iată care sunt etapele pentru a realiza manichiura cu bandă:

1. Aplică pe unghii o bază de culoare, în nuanţa pe care o doreşti.

2. După ce stratul de ojă s-a uscat, lipeşte pe unghii, în modelul pe care îl doreşti, benzile adezive subţiri. Presează bine, pentru ca banda să se lipească strâns de unghie şi să nu rămână goluri de aer. Lasă capetele benzilor mai lungi, pentru a le putea desprinde la final.

3.Aplică următorul strat de ojă colorată pe toată unghia, peste benzi, având grijă ca oja să nu intre sub bandă.

4.Când stratul de ojă este aproape uscat (dar nu complet uscat), îndepărtează cu grijă fiecare bandă.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.