Manichiură cu design pentru unghii scurte: 20 de idei superbe pentru acest sezon. – SteMir

Iată o selecție de idei de manichiură pentru unghii scurte. Variația de soluții cromatice vă va ajuta să alegeți varianta ideală pentru dvs .

Dacă vi se pare că unghiile mici nu pot fi decorate cu o manichiură originală, suntem siguri că urmărind această selecție vă veți schimba părerea .

Manichiură pentru unghii scurte .

Există o mulțime de variante de manichiură pentru unghii scurte. Menirea unei astfel de manichiuri este să alungească vizual unghiile și să accentueze frumusețea mâinilor .

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Aceste modele unghii 2020 nu vor revoluționa industria manichiurii, dar îi vor conferi acesteia un aer clasic, rafinat, inspirat din marile epoci ale frumuseții și feminității. De asemenea, în materie de manichiură, anul 2020 vine cu inovații care țin de forma unghiei, de îngrijirea și protejarea acesteia.

Care sunt cele mai în vogă modele de unghii ale anului 2020?

Aceste modele unghii 2020 se vor clasifica, precum în anii anteriori, în modele foarte purtate, foarte populare, în vogă, și modele clasice, purtate de-a lungul timpului, căci acestea au capacitatea de a nu se demoda. Iată care vor fi cele mai în vogă modele unghii 2020:

  • Modele unghii 2020 cu lac de unghii sidefat– modelele atent realizate pe unghie cu ajutorul lacului colorat vor fi la mare căutare în anul 2020. Fie că pe unghie se vor picta flori, diverse desene sau personaje, este important ca lacul de unghii folosit să fie colorat și sidefat. Pentru realizarea acestor modele este nevoie de un lac de unghii sidefat, cu o rezistență de până la două săptămâni, și de o pensulă subțire. Aceasta va permite ca pictura să fie realizată în detaliu, fără greșeli neplăcute din punctul de vedere estetic.

12.

13.

Citeste si: Armonia culorilor pentru arta manichiurii! Modele de unghii perfecte pentru această vară

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.