Manichiura Baby Boomer – 21 modele elegante pe care o să le adori

Una dintre tendințele obligatorii ale unghiilor în 2023 sunt unghiile baby boomer. Aceste unghii super chic prezintă o artă ombre în roz deschis și alb.

 

Este ca o manichiură franceză, dar în loc să aibă vârfuri albe cu unghiile roz, culorile sunt amestecate și din această cauză, aceste unghii sunt numite și ombre franceze. Nu este confirmat de ce tendința este numită baby boomer, dar s-a speculat că se datorează faptului că aceste culori au fost populare pentru unghii până în anii 40 până în anii 60, cunoscută sub numele de baby boomer.

 

Ne place acest aspect și știm că și tu o vei face, așa că am găsit 21 dintre cele mai frumoase modele. Există versiuni sclipitoare, unghii simple, clasice și multe altele. Aruncă o privire pentru a-ți găsi modelul preferat.

Manichiura Baby Boomer – 21 modele elegante pe care o să le adori

 

1.

Nu este doar o tendință doar baby boomer, ci și cromul. Acest design următor le combină pe cele două. Majoritatea unghiilor au aspectul ombre francez, iar restul sunt crom roz.

 

Ne place această idee deoarece cromul roz arată atât de șic și la modă cu ombre. Unghiile ca acestea se vor potrivi tuturor, iar combinația poate fi utilizată pe orice formă de unghie.

2.

Apoi, avem un design modern și glamour pentru unghii. Majoritatea unghiilor au designul baby boomer roz și alb, cu excepția uneia.

 

O unghie pe fiecare mână are, de asemenea, paiete aurii. Este o idee elegantă și frumoasă de unghii. Recreați aspectul auriu sau puteți folosi orice culoare pentru a străluciri.

 

3.

Următoarea idee de unghii pe care trebuie să o arătăm este elegantă și are și o sclipire subtilă. Aceste unghii sunt lungi și în formă de coffin. O unghie pe fiecare mână are și un fir de sclipici argintiu.

 

Este o idee uimitoare de unghii și va arăta  superb pentru oricine. Un design ca acesta va fi perfect pentru o mireasă deoarece sclipiciul este pe degetul inelar. Desigur, poți purta o manichiură de acest fel oriunde.

4.

 

 

5.

6.

 

7.

8.

 

9.

10.

 

11.

12.

 

13.

14.

 

15.

16.

 

17.

18.

 

Citește și: 24 tunsori scurte superbe care vă vor ajuta să vă remodelați părul. – SteMir

19.

 

20.

21.

 

22.

23.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus