Manichiura Americană: noul trend în unghii din 2022 pentru femeile moderne. – SteMir

Unul dintre cele mai populare aspecte de unghii este manichiura franceză. Ai auzit de cealaltă versiune a acestui design de unghii numită manichiura americană? Da, este adevărat, există două moduri de a purta acest aspect elegant. Deci, care este diferența? Ei bine, veți găsi o mulțime de răspunsuri diferite la acestă întrebare deoarece fiecare are propria opinie.Cu toate acestea, suntem aici pentru a vă facilita și a vă arăta care sunt principalele diferențe între cele două.

FRENCH VS MANICHIURA AMERICANĂ

    • Unghiile americane folosesc culori mai subtile și mai naturale. Așadar, în loc de albul și rozul izbitor pe care îl veți vedea pe unghiile franceze, versiunea americană va folosi nud și nuanțe de alb.    • Vârful în cazul unghiilor franceze este foarte strălucitor, iar forma vârfului este de obicei destul de indicativă. Cu o manichiură americană, vârfurile ar trebui să arate mai naturale. Acesta este motivul pentru care veți vedea vârfuri mai mici, iar unele optează pentru o formă de unghie mai rotundă.  • Diferența generală este că unghiile arată mai natural în comparație cu versiunea franceză. Cu toate acestea, puteți purta în continuare designul pentru evenimente clasice precum nunți și chiar puteți decora unghiile cu artă funky.

Acum că știți diferența, aruncăm o privire la cele 23 de modele uimitoare ale manichiurii americane.Manichiura Americană: noul trend în unghii din 2022 pentru femeile moderne! – SteMir

1.

Prima idee de unghii pe care trebuie să ți-o arătăm este la modă în acest an. Unele unghii au arta manichiură clasică americană și există și două unghii cu accent. Unul de accent este sclipitor,, iar celălalt este acoperit cu crom. Este o manichiură distractiva, indrazneata si unica. Încercați acest lucru dacă doriți ca unghiile dvs. să iasă în evidență din mulțime.2.

În continuare, avem un alt aspect scurt și drăguț. De data aceasta, unghiile sunt foarte scurte și ușor de purtat. Fiecare este pictat cu acele culori cu cheie joasă. Este o manichiură elegant și uimitoare. Aceasta este ceea ce ne place în ceea ce privește designul american de manichiură, arată la fel de uimitor pe unghiile scurte ca și pe lung.3.4.

5.6.

7.8.

9.10.

11.12.

13.


14.

15.16.

17.18.

19.20.

Citește și: Unghii perfecte: 20 de idei minunate pentru manichiura dumneavoastră. – SteMir21.

22.23.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Manichiura Americană: noul trend în unghii din 2022 pentru femeile moderne! – SteMir, am rugămintea să ne ajuți cu o distribuire. Îți mulțumesc.

Un comentariu

  1. Pingback: Tunsoarea bob - 20 de variante clasice, actuale mai mult ca niciodată! - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus