Manichiura albastră – Modele feminine la modă în 2021. – SteMir

Albastrul este o culoare la modă și versatilă, care se potrivește tuturor. Arată uimitor în fiecare sezon și, atunci când este purtat pe unghii, poate fi stilat și cu orice artă de unghii. Există atât de multe modele diferite de unghii pe care le puteți încerca, astfel încât să vă inspirăm, am restrâns lista interminabilă la 21 de idei uimitoare de unghii albastre. Există o manichiură care se potrivește fiecărei ocazii și indiferent de stilul dvs. personal, există un design pentru oricine. Puteți recrea unele dintre acestea acasă sau puteți aduce una dintre imagini la următoarea vizită la manichiuristă. Singura problemă pe care o veți avea este să alegeți ce aspect să încercați mai întâi.

Manichiura albastră – Modele feminine la modă în 2021. – SteMir

1.

În prima idee avem un design la modă și elegant. Aceste unghii sunt vopsite într-o nuanță albastră de miezul nopții și există și modele de sclipici, cristal și folie. Puteți cumpăra folii de unghii colorate online pentru a crea un aspect similar cu acesta. Este o idee superba de unghii care se va potrivi tuturor.

2.

Următoarea noastră idee este perfectă pentru doamnele care iubesc unghiile strălucitoare și unice. Unghiile au o nuanță frumoasă de albastru deschis și sunt acoperite cu forme sclipitoare. Este un design drăguț și răcoros, care se va potrivi cu orice lungime și formă a unghiilor.

3.

Căutați unghii strălucitoare și elegante pentru a încerca? Verificați următoarea idee. Aici avem unghii de culoare albastru deschis, care prezintă sclipici și cristale. Este un aspect frumos, care va fi perfect pentru primăvară și vară. Recreați această manichiură sau vă puteți crea propriul design strălucitor, albastru deschis, cu sclipici și strassuri.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Citește și: Manichiura Baby Boomer – 23 modele elegante pe care o să le adori. – SteMir

16.

17.

18.

19.

20.

21.

Dacă ți-a fost de folos acest articol despre Manichiura albastră – Modele feminine la modă în 2021. – SteMir, am rugămintea să ne ajuți cu o distribuire. Mulțumesc.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.