Idei de păr vopsit în nuanțe de violet si mov! 25 de modele superbe.

Colorarea părului în diverse nuanţe neobişnuite a devenit un mare trend, iar părul vopsit in nuanțe de mov sau violet este una dintre cele mai populare alegeri.La prima vedere, între mov și violet nu par să fie mari diferențe.

Cu toate acestea, la o analiză mai atentă, ne dăm seama că, în timp ce movul tinde mai mult spre roșu și este mai închis, violetul este mai apropiat de albastru și este mai luminos.

Culoarea violet derivă într-o varietate de nuanțe, de la lavandă și indigo până la… mov.In acest articol vei afla cum să alegi nuanța de violet perfectă pentru tine, cum să intreții culoarea dacă ai părul vopsit violet și ce culori de machiaj si îmbrăcăminte ți se potrivesc.

Dacă ai tenul cu subton galben, măsliniu și te bronzezi ușor, atunci tenul tău are subtonuri calde și vei arăta cel mai bine cu nuante de păr liliac sau purpuriu.Dacă ai tenul cu subton roz, deschis la culoare care se bronzeaza greu, atunci ai tenul rece, iar nuanțele de mov care ți se potrivesc cel mai bine sunt nuanțele de violet pastel care tind spre albastru electric.Totodată, poți alege să îți vopsești părul atăt în nuanțe calde cât și în nuanțe reci de violet, importantă fiind nuanța care încadrează fața.Dacă preferi nuanțele reci de violet cum este de exemplu violet lavandă, dar tenul tau este cald, atunci adaugă câteva suvițe balayage de mov liliac in jurul feței iar restul părului vopsește-l în nuanța ta preferată de violet lavandă.Cele două nuanțe de violet prin alăturare, vor adăuga profunzime culorii părului și în același timp, va fi în armonie cu nuanța tenului tău.În același timp, dacă ai tenul rece poți opta pentru șuvițe de violet lavandă în jurul feței, iar resul părului, nuanțe de mov liliac.

Poți alege să îți vopsești părul ombre sau prin tehnica balayage, în acest fel, vei păstra rădăcina părului într-o nuanță naturală, și protejezi rădăcinile, care nu vor fi supuse decolorării repetate.Trebuie să pornești cu un păr sănătos și hidratat, pentru că, pentru a obține o nuanță nenaturală, așa cum sunt violetul sau movul, părul va fi solicitat la maxim si „agresat” de produsele de decolorare.

Folosește de cel puțin de două ori pe săptămână măști hidratante pe bază de uleiuri naturale – măști cu ulei de cocos, ulei de argan.

Renunță la șampoanele obișnuite și folosește doar șampoane care nu conțin sulfați.Astfel vei păstra parul hidratat și vei menține mai mult timp intensitatea culorii.

Pentru că violetul este o culoare scundară, este mai ușor de asortat în comparație cu roșul sau albastrul, care sunt culori primare.

Dacă îți plac asocierile de culori complementare, atunci alege galbenul, care este opus culorii violet în roata culorilor.

În funcție de nuanța de violet, poți opta și pentru portocaliu sau verde.Dacă vrei să nu dai greș, alege nuanțe de negru, gri, alb sau nuanțe neutre.

Cel mai bun sfat în ceea ce privește machiajul este că… NU există reguli, doar sfaturi generale.

Ideal este să testezi diverse nuanțe si să alegi ceea ce ție ți se potrivește cel mai bine.

Nuanța sprâncenelor – Evită nuanțele ciocolatii sau roscate și alege gri-uri sau marouri cu subton rece.

Pentru machiajul ochilor – Roata culorilor este din nou cel mai bun ghid în ceea ce privește alegerea culorilor de machiaj.Fardurile aurii, nuanțele de verde și mov, prună sunt perfecte dacă ai părul mov sau violet.

Pentru obraji – În funcție de nuanța caldă, sau rece de violet, vei alege și blush-ul – roz rece cu subtonuri albăstrui-mov, sau roz cald – corai.

Pentru buze – Alege rujuri roz, încearcă să eviți rujurile potocalii.

Dacă dorești să îți vopsești părul în nuanțe de violet, ți-am pregătit o galerie cu idei de modele de coafuri obținute prin diverse tehnici de vopsire a părului – ombre, balayage sau sombre. Vizionare plăcută!

1.

2.3.

4.


5.

6.7.

8.9.

10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus