Idei de manichiură stilată pentru unghii ovale în 2020: 23 de modele originale. – SteMir

Există atât de multe forme de unghii diferite de încercat. Am acoperit multe dintre cele mai populare, cum ar fi coffin și stiletto. Astăzi, este timpul să vă arătăm unghii ovale originale. Unghiile ovale au o formă rotunjită și pot fi create în orice lungime. Ne place forma mai rotunjită deoarece arată elegant și, de asemenea, ușor de purtat, pentru că nu există puncte ascuțite. Dacă nu-ți plăceau unghiile ovale înainte, le vei adora de acum deoarece avem 23 de modele superbe care să-ți arătăm. De la culori deschise și cochete până la artă îndrăzneață, există ceva pentru toată lumea. Deci, aruncați o privire și încercați singuri această formă a unghiilor!

Idei de manichiură stilată pentru unghii ovale în 2020: 23 de modele originale. – SteMir

1.

Iubești ombre nail art? Dacă da, verificați acest model. Aici avem o versiune roz și portocalie. Deci, unghiile încep cu o culoare roz deschis care apoi se schimbă în portocaliu neon. Culorile arată uimitor împreună și ambele sunt un element indispensabil pentru primăvară și vară. Există tutoriale pentru ombre art online. Acest aspect este de fapt destul de ușor de recreat!

2.

În continuare, avem un alt design la modă pentru unghii care să vă arătăm. De data aceasta, unghiile sunt vopsite în tonuri de gri și alb pentru a crea o manichiură elegantă. Aceste culori neutre arată superb, iar acest design este excelent pentru cei care preferă mai mult arta unghiilor în culori neutre. Aspectul este ușor de creat, ai nevoie doar de culori similare.

3.

Următoarea idee de unghii este super glam! Pentru acest aspect, unghiile sunt acctosizate cu sclipici nude și auriu. Două texturi nud diferite au fost utilizate, inclusiv mată și lucioasă. O unghie este acoperită și cu sclipici auriu. Culorile arată uimitor, iar strălucește cu adevărat aspectul uimitor. Această manichiură este perfectă pentru momentul în care doriți ca unghiile voastre să fie wow.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Citește și: 4 coafuri pline de grație pentru o vară cu adevărat incendiară! 

18.

19.

20.

21.

22.

23.

Daca ti-a fost de ajutor acest articol despre Idei de manichiură stilată pentru unghii ovale în 2020: 23 de modele originale, am rugămintea să ne ajuți cu o distribuire. Îți mulțumim.

1 Trackback / Pingback

  1. 21 idei chic de coafuri cu suvițe roz ideale pentru acest sezon. - SteMir

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.