Iată care este sfatul specialiștilor în materie de manichiură pentru acest sezon! – SteMir

Make-up artiștii susțin că anul acesta se poartă unghiuţele lungi şi pătrate. Dar, pentru că manichiura este importantă atunci când vine vorba despre frumusețe și încrederea în sine, ești în drept să îți alegi modelul care îți place și care te reprezintă cel mai bine.

După un 2019 care s-a tradus prin excentricitate la maximum în materie de manichiură, iată că 2020 revine la modele mai clasice, mai delicate, mai cuminți.

Iți spunem și arătăm ce se va purta pe unghii anul acesta.

Iată că 2020 ne întâmpină cu o schimbare majoră de stil, readucând în lumina reflectoarelor modelele de manichiură mai cuminiți – clasice, minimaliste, delicate.

Anul 2020 a adus, pe lângă noi rezoluții și planuri de viitor, noi tendințe în materie de manichiură.

Ce model este in tendințe? Unghii lungi, scurte, pătrate, rotunde? Toate acestea sunt întrebările pe care orice femeie și le pune înainte de a se lăsa pe mâna specialistului.

 

De departe, culorile care vor face furori anul acesta sunt negru, roșu și nude. Fiecare dintre acestea exprimând stări și personalități diferite.

Dacă ești tipul de femeie care preferă să rămână cât mai delicată, dar elegantă în acelasi timp, unghiile nude sunt potrivite pentru tine.

Însă, daca ai o personalitate puternică, care știe să se impună în orice cirmustanță, roșul și negrul sunt cu adevarat soluția ideală pentru tine.

Știm cât de greu poate fi să alegi un singur model dintre atâtea variante, de aceea, uneori, o manichiură cât mai simplă și delicată, poate fi de departe cea mai buna alegere.


Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.