Glamorous Pixie Cut: 19 tunsori scurte pentru un aspect uimitor. – SteMir

A îmbunătăți înseamnă a te schimba , iar a fi perfectă înseamnă a avea o schimbare cât mai des în viața ta. Și când vine vorba de schimbare, o tunsoare este locul cu care ar trebui să începeți. Când sunteți în căutarea unei schimbări a coafurii în această epocă modernă, tunsoarea pixie este opțiunea care vă poate oferi o alegere a aspectului coafurii contemporane și cochete cu ușurință de întreținere și coafare.Vedetele moderne dovedesc versatilitatea tunsoare pixie și o aleg printre toate coafurile la modă din societate. Cutie Pixie vă ajută să obțineți o personalitate complet nouă deoarece aspectul dvs. complet este schimbat cu tunsoarea fantastică.

Glamorous Pixie Cut: 19 tunsori scurte pentru un aspect uimitor. – SteMir

1.

Pixie evidențiat este cea mai uimitoare tunsoare și va oferi un aspect super fascinant pe fața ta. Părul este tăiat într-un raport mixt de straturi mici, drepte și ondulate, care implică partea de sus și partea frunții.Straturile scurte și minuscule sunt prezente în partea de sus, iar dungile drepte acoperă sprâncenele. Întregul păr este umbrit cu o culoare foarte lucentă de textură roșu vișiniu, cu un vârf de atingere violet în el.2.

Părul este strălucitor, drept și acoperă partea laterală a părții frunții. În coafura cu straturi groase, părul stratificat și prezent până la ceafă având lungimea egală a dungilor.Coafura cu straturi brute este o tunsoare perfectă pentru părul scurt, pentru ca iernile să obțină un aspect plăcut.3.

Accentul acestei coafuri este să ai părul pe frunte, astfel încât fetele care vor ceva extraordinar ar trebui să încerce acest aspect. Părul este tuns în așa fel încât firele de păr să fie fluturate din vârful capului. Umbra părului maro și negru arată bine în stilul de păr subțire.4.5.

6.7.

8.9.

10.


11.

12.13.

14.15.

16.17.

18.19.

Dacă ți-a fost de folos acest articol despre Glamorous Pixie Cut: 19 tunsori scurte pentru un aspect uimitor. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus