French-ul este mereu la modă: iată 26 de modele în trend, pe care neapărat să le încerci! – SteMir

Tendințele modei se schimbă de la an la an, de la sezon la sezon, la fel și trendurile în materie de manichiură nu stau pe loc. Însă, un stil rămâne mereu popular și neschimbat – manichiura french. 

În anii 30′ acest tip de manichiură a cucerit definitiv inimile doamnelor și domnișoarelor din întreaga lume.Unghiile French sunt simple, neobișnuite, ușor de realizat și de purtat. Acest tip de manichiură nu mai arată doar așa cum o știam acum mulți ani, unghia pictată într-o nuanță apropiată cu a pielii și vârful unghiei alb, ci a primit o mulțime de interpretări moderne și foarte atractive.

Dacă ai decis, că french-ul este anume ceea ce ți se potrivește, dar încă nu ai hotărât ce culoare sau model ai vrea să vezi pe unghiile tale, am adunat 26 de imagini pentru a te inspira. 

French-ul este mereu la modă: iată 26 de modele în trend, pe care neapărat să le încerci! – SteMir

1.

2.

Manichiura French pentru unghiile cu gel este cea mai bună opțiune pe care o poți alege, indiferent de ocazie. Acest model este extrem de versatil, iar realizarea sa cu gel permite o precizie maximă și o diversitate de culori și posibilități.

3.

4.

În acest an sunt foarte populare tips-urile în culori metalice sau iridescente, în combinație cu o culoare de bază contrastantă. Dacă ești adepta modelului French clasic, atunci vei alege culorile pastelate și calde, acestea arată perfect la doamnele de orice vârstă.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

Citește și: Bob lung – Cea mai in vogă tunsoare de lungime medie. – SteMir

23.

24.

25.

26.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. 23 idei moderne de manichiură galbenă care îți va străluci toată ziua. - SteMir
  2. Modele de unghii roșii superbe pentru femeile moderne în 2020 - SteMir

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.