Femeile stilate nu mai poartă părul blond. Aceasta este culoarea sexy a verii 2021 – SteMir

Femeile stilate nu mai poartă părul blond. Aceasta este culoarea sexy a primăverii 2020. - SteMir

Părul blond reprezintă un simbol al feminității și al gingășiei, însă în acest sezon poți uita de tonurile aurii. Culoarea care face furori este albul nordic.1.

Femeile stilate nu mai poartă părul blond. Aceasta este culoarea sexy a primăverii 2020. - SteMir

Este o culoare pretențioasă și greu de întreținut, care a cucerit vedete precum Lady Gaga :2.

Femeile stilate nu mai poartă părul blond. Aceasta este culoarea sexy a primăverii 2020. - SteMirsau Kim Kardashian:

3.

Femeile stilate nu mai poartă părul blond. Aceasta este culoarea sexy a primăverii 2020. - SteMirSe obține prin decolorarea totală a părului și este supranumită cea mai platinată nuanță de blond. Multe femei aleg să adauge tonuri argintii, reci, până obțin o veritabilă nuanță de alb.

4.

Femeile stilate nu mai poartă părul blond. Aceasta este culoarea sexy a primăverii 2020. - SteMirHairstiliștii spun că, pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a evita deteriorarea părului, nuanța de la care pornește procesul de decolorare trebuie să fie una deschisă.

5.

Femeile stilate nu mai poartă părul blond. Aceasta este culoarea sexy a primăverii 2020. - SteMirDecolorarea se face progresiv și poate dura chiar și nouă ore. Părul alb este spectaculos deoarece capătă reflexii diferite în funcție de lumină.

6.

Femeile stilate nu mai poartă părul blond. Aceasta este culoarea sexy a primăverii 2020. - SteMirÎnainte de a lua o decizie extremă în ceea ce privește colorarea părului, trebuie să iei în calcul, în primul rând, nuanța pielii.

7.

Femeile stilate nu mai poartă părul blond. Aceasta este culoarea sexy a primăverii 2020. - SteMirDacă ai pielea deschisă la culoare, poți alege acest tip de blond, dar dacă pielea ta este măslinie, ar trebui să te gândești mai bine, pentru că e posibil să nu ți se potrivească.

8.

Femeile stilate nu mai poartă părul blond. Aceasta este culoarea sexy a primăverii 2020. - SteMirÎn cazul în care ai deja această culoare de păr, întreține-o cu tratamente hidratante și șampoane violet, ca să arăți ca o veritabiă regină de gheață.

9.

Femeile stilate nu mai poartă părul blond. Aceasta este culoarea sexy a primăverii 2020. - SteMirTu ai purta această nuanță de păr?

10.

Femeile stilate nu mai poartă părul blond. Aceasta este culoarea sexy a primăverii 2020. - SteMirDacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.