Femeile cu părul scurt sunt mult mai atractive. Convinge-te singură! – SteMir

Nu ai avut niciodată curajul să-ți tunzi părul scurt? Află că femeile cu părul scurt arată foarte provocator și sunt foarte apreciate în rândul bărbaților.O tunsoare scurtă poate spune foarte multe despre tine și poate exprima cât de puternică și îndrazneață ești.Dacă vorbim si de nenumăratele avantaje cum ar fi că aranjarea părului va deveni un moft si nu o necesitate, procesul de spălare și uscare va fi extrem de rapid și căldura verii nu va mai fi o problemă, și cel mai probabil, vei opta imediat pentru părul scurt.Pentru a-ti veni în ajutor am pregătit următoarele tipuri de tunsori ce sunt la modă anul aceasta și sunt extrem pe apreciate de vedete.

Femeile cu părul scurt sunt mult mai atractive.Convinge-te singură!Părul scurt pixelat cu breton este una dintre opțiuni. Dacă ai părul drept, această tunsoare cu siguranță îți va oferi un look reușit.

1.Părul tuns extrem de scurt este o altă opțiune. Deși majoritatea persoanelor nu ar apela niciodată la această tunsoare, trebuie menționat că vedetele optează tot mai des pentru ea. Această tunsoare este extrem de extravagantă dar îți poate oferi o încredere în sine de neimaginat.

2.

Tunsoarea bob asimetrică cea mai cunoscută și folosită de majoritatea femeilor care își doresc să mai reducă din lungimea părului, dar să nu rămână cu un păr foarte scurt.Din acest motiv părul este scurt la spate și mai lung în față. Dacă nu ești încă pregătită pentru o schimbare drastică, aceasta este tunsoarea potrivită pentru tine.

3.Dacă până acum am vorbit despre tunsorile potrivite persoanelor cu părul drept, această frizură este destinată persoanelor cu părul cârlionțat. Părul creț se va aranja singur dacă optezi pentru tunsoarea bob scurt cu bucle.

4.Părul ras în părți este destinată bărbaților, dar a devenit destul de cunoscută și în rândul femeilor. Ambele părți ale capului sunt efectiv rase, iar partea de sus rămâne la o lungime de 2-3 cm. Este o frizură foarte provocatoare și sigur toată lumea va întoarce capul după femeile tunse în această tehnică.

5.6.

7.8.

9.


10.

11.12.

13.14.

15.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Femeile cu părul scurt sunt mult mai atractive. Convinge-te singură! – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus