E la modă prospețimea! 6 tunsori pentru păr scurt la modă în 2021! – SteMir

E la modă prospețimea! 6 tunsori pentru păr scurt la modă în 2020. - SteMir

Părul scurt este întotdeauna o idee bună! Sexi, șic și cu un aspect foarte fresh, o tunsoare scurtă te poate întineri și îți poate schimba radical lookul.1.

Dacă ești în căutarea tunsorii perfecte și îți dorești o schimbare, în acest sezon încearcă una dintre tunsorile în trend pentru păr scurt. Dacă ai deja părul scurt, optează pentru o tunsoare care să îți dea refresh în 2021!Bobul scurt.

Mereu actual, foarte sexi și ușor de întreținut, bobul scurt îți poate da un aer parizian și te poate face să te simți adolescentă din nou.2.

Dacă vrei și o schimbare de culoare, alege o nuanță arămie, de toamnă, sau clasicul negru: nu se demodează niciodată!Pixie.

Dacă vrei ceva cu totul ieșit din comun, îndrăznește o tunsoare stil pixie. Indiferent că îi faci un breton drept, asimetric, scurt, mai lung sau rămâi la cărarea care poate fi mutată în funcție de preferințe, tunsoarea pixie te scoate din anonimat și îți oferă un aer proaspăt. Culorile ideale sunt cele solare, luminoase, care să îți deschidă tenul.3.

Mai ales atunci când ai părul moale și greu de ținut sub control, o tunsoare scurtă, asimetrică, te va ajută să arăți mereu ca scoasă din cutie. Colțurile rebele, pe care le poți pieptăna în direcția in care vrei să îți stea părul, te vor scoate din criză oricând.4.

Totodată, răsucind șuvițele pe degete, cu puțin gel sau spumă, vei obține un look proaspăt și foarte stilish.Perfectă pentru toamnă, tunsoarea scurtă cu breton, în stil parizian, îți oferă delicatețe, te scoate din zona de confort și îți evidențiază feminitatea și trăsăturile.


Dacă ești deja obișnuită cu tunsorile scurte, atunci cu siguranță o vei îmbrățișa cu mai multă deschidere.

5.Dacă ești în căutarea unei schimbări, ai putea risca pentru frumusețe! O astfel de tunsoare îți permite să îți aranjezi părul așa cum îți dorești, în fiecare zi, pentru că, deși este scurt, are lungimea necesară să îți permită diferite experimente stilistice! Cu siguranță vei fi încântată!

6.Bobul scurt cu breton scurt.

O astfel de tunsoare, deși este scurtă, îți permite să folosești și placa, și ondulatorul și să realizezi și un wet look, atunci când vrei să schimbi ceva. Iar acest lucru e foarte important, pentru că orice femeie își dorește confort, fără a renunța la diversitate și trenduri.

7.Bobul asimetric.

Imaginează-ți un bob scurt îmbinat cu un bob mediu și gândește-te câte poți face cu o astfel de tunsoare!8.

Poți avea o coafură împletită într-o parte, poți face un coc lateral și te poți bucura, în același timp, de volum și de posibilitatea de a experimenta numeroase tunsori false și coafuri, oricând vrei să schimbi ceva.9.10.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!

1 Trackback / Pingback

  1. Top super idei de tunsori păr scurt femei 2020. - SteMir

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.