Cum să faci părul să crească mai repede.

Cum să faci părul să crească mai repede. Sfaturi utile

dyfashion.ro

Pentru a face ca părul să crească mai repede în mod natural, nu este dificil, trebuie doar să cunoşti căile potrivite și să le aplici corect. Următoarele sfaturi te vor ajuta în acest sens si vei afla cum să faci părul să crească mai repede.

Cum să faci părul să crească mai repede. Sfaturi utile

1. Taie vârfurile cel puțin o dată la 6-8 săptămâni 

Pentru a face părul să crească mai repede, tunderea vârfurilor ar putea părea un lucru ciudat, însă, este necesar să se taie periodic capetele moarte ale firelor de păr, pentru a stimula creșterea.

Va recomand: Un tratament extraordinar impotriva caderii parului. Peste 1500 de femei au scapat de aceasta problema.

2. Bea cât mai multă apă posibil

Viteza de creștere a părului depinde, în mare parte, de intensitatea procesului de eliminare a toxinelor. Creșterea părului depinde de volumul de lichid consumat. Bea 8 cesti de apă pe zi, și, nu numai că va ajuta stării generale de sănătate,  ci, va face părul mai tare și mai puternic.

Citeste si: Tunsori scurte femei 40 ani – Tunsori care te vor intineri cu peste 10 ani

3. Uleiuri esențiale

Se amesteca 3 picături de lavanda, 3 rozmarin și câte 2 picături de cimbru, uleiuri de pin, cu mici cantități de ulei de jojoba, apoi se aplică amestecul pe cap.

Va recomand: Un ulei hranitor foarte bun ce il recomand tuturor clientelor mele.

4. Utilizează ulei de palmier cât mai des posibil

Uleiul de palmier este o sursă excelentă de accelerare a creșterii părului și de a-l face foarte puternic. Odată sau de două ori pe săptămână înainte de spălarea capului, aplică acest ulei pe păr timp de 10 minute, însă fără a atinge pielea capului.

De asemenea, uleiul de palmier protejează perfect împotriva efectelor dăunătoare ale soarelui, a sării și a apei clorurate, care fac părul slab, uscat și fragil. În zilele însorite, acoperă-ți capul cu o pălărie de soare. Cu cât părul va fi mai puțin în lumina directă a soarelui, cu atât mai bine. Pentru a accelera creșterea podoabei capilare, este recomandabil să aplici ulei de palmier pe păr, înainte de a merge la piscină sau de a intra în valurile mării.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.