Cum să arăți minunat: 21 idei de unghii elegante pentru femei adevărate! – SteMir

Nu există femeie modernă sau elegantă care să nu fie îndrăgostită de arta modernă a unghiilor.Întotdeauna există multe lucruri de iubit și întotdeauna există ceva special pentru toată lumea, în ciuda gustului și preferințelor. De aceea, astăzi am decis să-ți arătăm cum să arăți minunat: 21 idei de unghii elegante pentru femei adevărate.Arta unghiilor neutre este în favoarea unghiilor elegante de piersică cu design de marmură. De aceea este timpul să combini obsesia cu tendința.Cum să arăți minunat: 21 idei de unghii elegante pentru femei adevărate

1.2.Modelele geometrice sunt la limita popularității, dar nu toate sunt la fel de simple când vine vorba de tehnica creației. Aceste modele de design simplu, dar magnetic, de aur și nuanțe crem îți vor fura inima.

3.4.

Designul unghiilor mai clasic, este foarte elegant. De aceea, combo-ul clasic de alb-negru combinat cu modelul cu jumătate de lună, este întotdeauna câștigător, iar cu sclipici adaugă farmec.5.

6.Unghiile de marmură roz sunt potrivite pentru fetele îndrăgostite sau visătoare. Foarte des nuanțele roz sunt subestimate atunci când vine vorba de arta elegantă a unghiilor.Însă, este foarte ușor să creezi o capodoperă blândă cu ajutorul nuanțelor roz, tot ce trebuie să faci, este să optezi pentru un design adecvat.

7.8.

9.Un model strict poate fi și elegant. Tot ce trebuie să faci este să amesteci și să potrivești culorile și modelul. Combo-ul acestui model geometric și nuanțele de oțel albastru și argintiu este cu siguranță cel potrivit pentru a ieși în evidență.

10.Pentru a arăta iresistibilă, alege burgundy cu un model ales și corespunzător evenimentului. Cu cât va fi mai complicat modelul, cu atât va fi mai trendy. Un model în formă de V este simplu, dar dă o eleganță aparte.

11.


Modelele tribale sunt cele mai relevante în materie de modă. Arta magică cu unghii albe și accent tribal, va fi noul tău look în acest sezon.

12.13.

14.15.

16.17.

18.19.

20.21.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Cum să arăți minunat: 21 idei de unghii elegante pentru femei adevărate! , ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus