Cum să alegi corect placa de păr

Industria de frumusețe modernă, în urma inovațiilor din lumea tehnologică, ne ajută să ne creăm propriul salon de coafură acasă. Un număr incredibil de dispozitive de styling permit unei femei moderne, să-și facă propriul stil și să arate în fiecare zi ca după o vizită la un salon de înfrumusețare. De aceea vrem sa alegeti ce e mai bun pentru dumneavoastra si in acest articol va prezint cum să alegi corect placa de păr.

Cum să alegi corect placa de păr

Unul dintre dispozitivele cu care îți poți crea imaginea de care ai nevoie, este placa de păr. Cu ajutorul unui dispozitiv  de îndreptare, poți îndrepta onduleurile și le poți așeza astfel încât să arate ca o țesătură de satin. Placa de păr ajută la îndreptarea chiar și a celor mai rebele fire de păr, care de multe ori se încrețesc pe vreme umedă. Cu ajutorul plăcii de păr și a produselor de styling pentru îndreptarea părului, poți să îți faci propriul  stil uimitor și să mergi cu o astfel de coafură câteva zile.

Va recomand: Cea mai folosita placa in saloane profesionale si cea mai vandute plata de par

Avantaje și dezavantaje

Avantajul dispozitivului de îndreptare a părului  este convenabil, rapid și eficient. Cu toate acestea, împreună cu toate avantajele, experții amintesc și despre dezavantajele folosirii acestui dispozitiv de styling. Există o opinie conform căreia, placa de păr strică structura părului, arde firele de păr și le face fragile. Pentru a nu ajunge la astfel de neajunsuri, ar trebui să alegi corect placa de păr.

Citeste si: Cum să ai un păr strălucitor în 3 pași simpli

Căror caracteristici trebuie să le acorzi importanță?

  • Materialul plăcilor
  • Lățimea plăcilor
  • Forma și tipul de fixare a plăcii
  • Decalajul dintre plăci
  • Temperatură maximă și termostat
  • Gradul de încălzire la temperatura maximă
  • Atașamente suplimentare

Materialul plăcilor poate avea proprietăți utile suplimentare. Cele mai bune dispozitive, sunt cele care au materialul plăcilor din turmalină.  Turmalina, când este încălzită, eliberează particule încărcate cu ioni negativi și le transferă în păr. Iar acest lucru,  afectează sănătatea parului în cel mai bun mod, părul devenind  mai docil, strălucitor și plin de viață și mai puțin electrizat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus