Cum să ai un păr strălucitor în 3 pași simpli

Cum să ai un păr strălucitor în 3 pași simpliToată lumea știe că părul frumos este un simbol al feminității și al sănătății. Desigur, fiecare femeie ar dori să aibă un păr superb pentru a se simți irezistibilă. Dar, din păcate, uneori,  îngrijirea părului cere prea mult efort. Totuși, pentru a avea un păr strălucitor, ai nevoie de șampoane și balsamuri, produse cosmetice, uleiuri naturale și  măști. Asa că în acest articol vreau sa va prezint cum să ai un păr strălucitor în 3 pași.

Cum să ai un păr strălucitor în 3 pași simpli

1. Folosește mai întâi balsamul, apoi șamponul

 Știai că mai întâi trebuie să folosești balsamul și apoi șamponul? Este o modalitate excelentă de a-ți proteja părul. Un astfel de secret te va ajuta să îți hidratezi  părul și să îl faci frumos și strălucitor. Există un alt truc nu mai puțin eficient: după ce ai folosit balsamul și șamponul, clătește-ți părul cu puțin adaos de suc de lămâie sau ulei de nucă de cocos. Masează corect scalpul cu degetele, apoi clătește din nou podoaba capilară cu apă caldă sau rece.

Va recomand: Pachetul extraordinar de la Wella cu sampon, masca si balsam. Un pachet excelent pentru a avea un par stralucitor.

2. Spune „da” măștii de păr, aplicând-o de două ori pe săptămână

 Măștile pentru păr sunt o variantă de îngrijire intensă a părului. Folosindu-le în mod obișnuit, ele pot reda sănătatea podoabei capilare,  chiar și a celei mai degradate și lipsite de viață. Compoziția măștilor este realizată astfel încât, concentrația componentelor să fie foarte utilă și eficientă. De aceea este suficientă chiar și o cantitate mică pentru a obține efectul dorit.

3. Piaptănă-ți  părul de două ori pe zi

 Poate că acest sfat nu îți va părea de niciun ajutor. Însă, pieptănarea părului de două ori pe zi cu o perie mare, stimulează perfect circulația sanguină a scalpului. Și, după cum se știe, acest lucru promovează creșterea activă și nutriția părului. Acesta este un fel de masaj terapeutic util, care este destul de ușor de efectuat independent, la domiciliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus