Cum alegi tunsoarea perfectă? Top super sfaturi. – SteMir

Cum alegi tunsoarea perfecta

În mod ideal, tunsoarea ar trebui să se potrivească cu forma feței.  Pentru a face ca orice tunsoare să arate grozav, trebuie sa iei în considerare structura părului. Pentru a determina structura tipului tău de păr, vei avea nevoie doar de un fir din părul tău. Trage-l și rupe-l. Dacă a cedat cu ușurință, atunci ai părul subțire. Părul subțire nu rezistă prea mult timp.  Dacă a fost nevoie de ceva efort, atunci, structura tipului tău de păr este medie. Parul dur și gros este rupt cu dificultate. Intrebarea este: cum alegi tunsoarea perfecta?

Recomandare: Un pachet foarte eficient de la Londa pentru par degradat ce repara si hraneste intens structura firului de par.

Dacă părul este ondulat, este potrivit pentru o tunsoare scurtă și de asemeni pentru o lungime medie. Pentru părul drept este mai bine să alegi o tunsoare franțuzească, în formă de semicerc. Pe părul cu lungime și structură medie, poți face aproape orice tunsoare. Însă, mult mai bine arată tunsorile franjurate.

Cum alegi tunsoarea perfectă?

Tunsori în funcție de forma feței

Ovală  – Articol dedicat in intregime acestei forme

Practic ți se potrivește orice tunsoare.  Poți experimenta în siguranță, o tunsoare scurtă băiețească sau bucle lungi și vesele.

Pătrată – Articol dedicat in intregime acestei forme

Forma pătrată a feței este potrivită pentru tunsorile structurale. Efectul dorit poate fi realizat cu fire de diferite lungimi sau unde de lumină. Un păr drept, lung și chiar cu breton, nu dă bine pe o astfel de față.

Rotundă – Articol dedicat in intregime acestei forme

Sunt potrivite tunsori de lungime medie, dar și coafurile în trepte se vor potrivi. Este potrivită cărarea pe o parte, dar nu este potrivit bretonul.

Inimă sau triunghiulară – Articol dedicat in intregime acestei forme

Dacă ai caracteristici faciale moi și rotunjite, atunci ți se potrivește perfect părul luxuriant și tunsori franjurate.  Însă, la caracteristicile unghiulare ale feței, este mai bine să alegi o tunsoare geometrică precisă.

Lunguiață – Voi reveni cu un articol cat de curand

Veți avea nevoie cu siguranță de un breton, care va reduce vizibil lungimea feței. Tunsurile pot fi diferite, asimetrice sau scurte, doar nu alege pentru  părul lung și drept coada de cal.

Dupa cum puteți vedea, la fiecare forma a feței aveți cate un articol dedicat în întregime. Click pe fiecare forma pentru a ajunge la articol.

OriGinaL.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.